Dacă folosești orice aplicație sau serviciu Google compania va salva și stoca nu doar locația ta ci și toate datele pe care le culege de la tine. Uite cum poți opri Google din a te urmări și să ștergi datele pe care le-a salvat despre tine, potrivit cnet.

Ai oprit „Istoricul Locațiilor” (Location History) din contul tău de Google așa că aplicațiile companiei nu te mai pot urmări, nu? Nu chiar.

Deși dezactivarea acestei setări ar putea suna ca și cum ar opri compania din a verifica non-stop unde ești, o investigație realizată în 2018 de Associated Press arată că unele aplicații Google datele privind locația, chiar și dacă ai oprit istoricul locațiilor.

Integral pe Hotnews



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.