Guvernul Ungariei va organiza un referendum cu privire la legea care interzice promovarea LGBTQ+ în școli, susține prim-ministrul ungar Viktor Orban. Concret, actul normativ poartă numele de Legea pentru protecția copilului și, potrivit autorităților, vizează să apere minorii și să combată pedofilia.

Ungurii vor răspunde la cinci întrebări, legate de expunerea copiilor la informații despre orientări sexuale diferite sau operații de schimbare de sex.

La 15 iunie 2021, Parlamentul Ungariei a votat aproape în unanimitate, cu 157 de voturi la 1, în favoarea unor norme care, sub pretextul combaterii pedofiliei, restrâng libertatea de exprimare şi drepturile copiilor prin interzicerea prezenţei conţinutului LGBTIQ în materialele educaţionale sau în emisiunile TV pentru persoanele cu vârsta sub 18 de ani.

Totodată, actul normativ vorbește despre stabilirea unor grupuri cărora să li se permită să organizeze sesiuni de educație sexuală în unitățile de învățământ.


Comentarii

Ecce Kurrupt O singură întrebucere ar rezolva dilema... Lăsați copiii să vină la mine? Da sau Nu? Ungurul fanatik ar rămâne singur cu tot cu sfinkterul lui virgin, precum fetița care l-a luat pe Nu în brațe...

21 iulie 2021 22:27

Oltean Un ultim conservator european, care tine la morala crestina si la educatia corecta a copiilor. Pacat ca Romania a ajuns un catelus al UE, care face sluj la orice "emanatie" contra naturii si a moralei ortodoxe.

21 iulie 2021 14:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.