Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) avertizează, într-un raport publicat miercuri, că valul epidemic dat de varianta Delta poate duce la un număr mare de decese în România, din cauza ratei scăzute de vaccinare anti-COVID.

Documentul intitulat „COVID-19 Evaluarea situației actuale si a perspectivei de evoluție” a fost elaborat încă din 14 iulie, pe baza datelor centralizate până la 9 iulie, însă a fost publicat abia astăzi, 21 iulie. Totuși, este pentru prima dată când un astfel de raport este făcut public de INSP, de la începutul pandemiei.

Între altele, în raport se arată că:

* acoperirea vaccinală nu depășește 40% la nicio grupă de vârstă și doar 1 din 3 persoane peste 60 de ani a ales să se vaccineze;

Integral pe G4media.roComentarii

Campanie de spărietură la UM C4media.ro !!! Bibicilor, lăsa-ți-o jos că măcăne! D.p.d.v. al teoriei informației, sunteți rudimentari! Nu judecați prostia altora cu măsura propriei voastre prostii! O informație trebuie să aibă măcar aparența obiectivității. La voi, manipularea este cusută cu sfoară roșie, neomarxistă, iar dacă v-ați decribilizat o dată, nu vă mai crede nimeni, nici măcar când se pomenește cu ursul în sufragerie. Sunteți demult în postura lui Petrică strigând că vine lupul! Este uimitor ca un organ de presă al serviciilor de inteligență să se lase la mintea unor pizdoase care pictează godzile pe ziduri și garduri! Or fi ele neveste sau amante, dar angajați-le la divizia de curve, unde poate s-or mai fi pricepînd cât de cât. Rostul articolașului de mai sus pare a fi acela de a da o mână de ajutor guguștiucilor care au burdușit depozitele românești cu vaxcinuri anticovid să scape cumva de ele! Nu ține! Aici este vorba de viața oamenilor și fiecare cumpănește ce e mai bine pentru el. Voi vreți să-i convingeți să cumpere piei de muscă bețivă, de care cumpărătorii nici nu vor să audă

22 iulie 2021 11:00

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o epidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

22 iulie 2021 4:52

Ioana Câmpean EURO-maimutza cere-si poarta crucea poza o reprezinta pe mama în timp ce-i fura crucea lu' bunica-mea dupa tata fin cimitir (fapta pentru comiterea careia a si fost de altfel condamnata pentru profanare, cu executare, n.m.)

21 iulie 2021 23:30

Ioana Câmpean Deocamdata, "valul epidemic dat de varianta Delta" duce la cresterea drastca a apetitului de a suge EURO-poolla si de a defeka MEDIA-bashini alarmiste la foc continuu, q.e.d.

21 iulie 2021 23:25

Fute repede un sobolan negationist! Abia mai scapam de sobolani negationisti. Doamne ajuta!

21 iulie 2021 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.