PSD cere Avocatului Poporului să conteste la Curtea Constituțională ordonanța de urgență adoptată miercuri de Guvern prin care urșii pot fi capturați sau împușcați dacă devin agresivi cu oamenii.

„Voi sunteți problema, nu urșii! OUG-ul ticălos adoptat azi de Guvernul Cîțu lasă urșii – simbolul României, în bătaia puștilor nemiloase ale vânătorilor de trofee! PSD solicită Avocatului Poporului să conteste la CCR această ordonanță odioasă a Guvernului! Uciderea lui Arthur a fost doar începutul! Decimarea în masă a urșilor bruni este de astăzi legiferată de Guvern! Înainte de a da practic drumul la împușcarea la liber a urșilor, Guvernul ar fi trebuit să ia măsuri pentru ca animalele să nu mai ajungă în zonele locuite de oameni.

Pentru că ursul nu merge la terasă, Cîțu! Și nici nu e pasionat de petreceri wow! În schimb, voi le-ați tăiat pădurile și le-ați distrus habitatul! Nu ați alocat niciun ban pentru a fi hrăniți în pădure și nu ați protejat zonele aflate în pericol cu garduri electrice. N-ați făcut nimic, dar acum dați liber la împușcat! Fără milă, fără remușcări și fără nicio jenă! În contrapartidă, Cîțu și toți incompetenții săi din Guvern ar trebui de urgență relocați! Au făcut destul rău României!”, susține PSD într-o postare pe pagina de Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Liviu Nicolae Dragnea, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi fraților, eu îmi aduc aminte cu mare plezir de vremurile când eu mergeam la vânătoare pe fostele domenii de vânătoare ale lui Nicolae Ceaușescu și omoram la mistreți, că mistreții erau mulți și m-au mai și fotografiat niște bineviotori lângă cadavrele porcilor răpuși de subsemnatul. La urs n-am avut curaj să vânătoresc, speram să mai parvin politic ca premier din umbră, dar m-au băgat ăștia la bahaus la ocnă, unde mi-au vânat husenii găoaza de mi-au făcut-o ferfeniță, am numai franjuri la buci. Mă bucur totuși că mult stimatul și mult iubitul nostru neo-marxist PSD e preocupat de soarta urșilor României, că noi cu PSD-ul nostru nu am jefuit țara ca ăștia, noi numai am înglodat țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările noastre PSD bune. Cea mai bună guvernare PSD a fost a lui Ponta, care în numai 3 ani de mandat a ruinat România înglodând țara-n alte datorii de alte 30 de miliarde euro. Ce mai vremuri, taică! Ce mai vremuri!

25 iulie 2021 7:21

Noaptea mintii nationale Sa dai o ordonanta de urgenta prin care ursii pot fi impuscati "daca devin agresivi cu oamenii" inseamna ca factorii de conducere a acestei tari trebuiesc izolati si internati la o clinica de specialitae.Ursii nu se hranesc cu oameni, intr-adevar nu pot cere civilizat de mancare in limba romana si in special in maghiara , dar nu vor altceva decat sa supravietuiasca si sa li se respecte domeniu natural lasat de creator.Si apoi cine hotaraste ca ursul e "agresiv" sau nu, functie de imprejurari ? Primarii semianalfabeti si inregimentati in diverse partide si afaceri,traficantii de trofee,vanatorii a caror meserie e sa impuste ? Natura s-a echilibrat singura pana au aparut cei care vor sa o controleze si care nu-si dau seama ca -si pregatesc incet , dar sigur, mormantul.Ma intreb cum de acum 60, 70, 8o de ani ursii nu erau un "pericol social" ca acum ? De necrezut, iata o problema nationala seroasa, urgenta si prioritara in Romania :ursii.Celelalte probleme le-am rezolvat.Fara ordonante de urgenta.

22 iulie 2021 17:37

Apropo Apropo, ursii care cauta mancare prin tomberoane vor fi impuscati ?Si ei pot deveni agresivi. Dar ursoaicele cu pui care-si cauta de mancare si-si ocroteste in acelasi timp copilasii ?Si ei au dreptul la hrana, la viata , nu numai guvernul lui Tanczos si Catu !

22 iulie 2021 11:20

Sa inceapa macelul Oricat de anti PSD-ist ai fi, nu poti in cazul asta sa nu le dai dreptate ! Incepe marele masacru pentru umflarea anumitor buzunare.Auzi vorba: "pot fi impuscati daca devin agresivi cu oamenii".Dar... dece devin agresivi ? Si la urma urmei este un animal salbatic si nu un catelus de apartament si trebuie vazut ca atare.Nu glontul este solutia .Omul trebuie sa aibe mai multa minte decat un urs !

22 iulie 2021 11:04

Ecce Kurrupt Evident pizdacii ține cu ursu...

21 iulie 2021 22:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.