Totul a pornit de la angajați ai Guvernului României care, în loc să-și vadă de job, se ocupă de alegeri interne în PNL. Adică îi plătim din bani publici ca să se bată în scuipați, fake-news sau real-news cu echipa contracandidatului Orban.

Cîțu luptă cu Orban pentru șefia partidului. E o bătălie care o să distrugă partidul!, spun unii care nu mai pot de grija puterii. Dar e, de fapt, un rezultat al încleștării între organizații clasice de partid reprezentați de Orban (și de diverși baronași de provincie care încă așteaptă momentul când să-l trădeze) și un Cîțu susținut de forțele din umbră sau de la lumină ale președintelui Iohannis.

Aceste alegeri fac deja praf PNL-ul: se vede cu ochiul liber de partea lui Cîțu o camarilă ex-pedelistă, obișnuită să stea lipită de Cotroceni – servicii, și un „vechi PNL” pe care încearcă să-l mobilizeze Orban.

Integral pe LibertateaComentarii

je, militant PSD online D-l Victor, am auzit ca l-ati sodomizat si pe Adrian Nastase. E adevarat?

22 iulie 2021 20:18

ciclop gragnea a platit pentru ce a facut , de ce nu ar plati si citu care face acelasi lucru : folosesye personalul si resursele guvernului in SCOP PROPRIU !! SI INCA O INTREBARE PENTRU PRESEDINTE : CUM A NUMIT SI MENTINE IN FRUNTEA GUVERNULUI PERSOANA , CITU,CARE , ANGAJATA A UNEI BANCI PARTICULARE STRAINE, A ATENTAT LA SIGURANTA MONEDEI NATIONALE !! SE AUDE LA COTROCENI !!! si ACUM FOLOSESTE RESURSELE TARII N IN SCOPURI PROPRII !! PRIN LIPSA DE ACTIUNE PRESEDINTELE SE FACE PARTAS LA O INFRACTIUNE !!! FAVORIZAREA INFRACTORULUI "

22 iulie 2021 19:34

ciclop de acord cu "je"dar mai pun inca o o intrebare : presedintele tarii nu vede , nu aude sau nu-l intereseaza de ce se intampla in tara: sectorul 1 ingropat in gunoaie si asaltat de sobolani, inundatii catastrofale in multe judete , tara nu mai este guvernata, pnl- partidul "de suflet " al presedintelui , (doar este presedintele tuturor romanilor si de ceilallti nu-l mai intereseaza , ei nu mai sunt "romani") duce tara de rapa impreuna cu "guvernul meu-pohta ce-a pohtit" iar presedintele preocupat doar de naveta saptamanala Sibiu - Bucuresti . Acum fuge ca uciga-l toaca de tamaie de intalnirea cu ziaristii sau simplii catateni dupa ce un ziarist a insistat de mai multe opri sa-i raspunda la intrebare ramasa tot fara raspuns.|Se pare ca nu-l intereseaza tara, nu are nici un pic de compasiune si empatie de nimeni in afara de propria persoana, pana si cancelarul Germaniei a mers in zonele calamitate de inundatii, presedintele tarii noastre NU, nu, NU !!! E CEL PUTIN RUSINOS !! nu-l deranjati, isi face somnul de frumusete!!!atat la Cotroceni cat si la sfarsit de saptamana la Sibiu.;"guvernul meu " ne-a adus in situatia de a regreta pana si psd -ul.se cearta intere ie pe ciloan, care sa insface mai mult iar presedintele este TOTAL ABSENT Q!Q!

22 iulie 2021 19:27

je, militant PSD online abia astept!

22 iulie 2021 19:13

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual je, te-as fute-n cur nonstop!

22 iulie 2021 15:38

je Sobolanii si soarecii sunt purtatorii acestui teribil HANTAVIRUS, acum, Capitala este invadata de aceste rozatoare, din cauza nenorocitei si blestematei Clotilda USR/PLUS, care, refuza strangerea gunoaielor in sect.1. Dementa USR/PLUS de primareasa Clotilda, provoaca o peidemie cu hantavirus de la sobolani, mai grava decat coronavirusul. In sect. 1 locuiesc majoritatea cetatatenilor cu putere de decizie in institutiile de varf, judecatori, procurori, ministri, parlamentari, ambasade, multinationale - oare, nici una dintre aceste personalitati cu putere de decizie, nu este capabila s-o arunce pe Clotilda din scaunul pe care-l ocupa fraudulos si criminal ?!

22 iulie 2021 12:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.