Viorel Hrebenciuc, fost lider al PSD, a fost condamnat, joi, la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării de păduri. Decizia dată astăzi, 22 iulie, de Curtea de Apel Brașov nu este definitivă. De asemenea, fiul său, Andrei Hrebenciuc, a fost condamnat tot la doi ani de închisoare, dar cu suspendare, potrivit G4Media.

Judecătorii au decis joi ca Viorel Hrebenciuc, fost lider al PSD, să fie condamnat la 2 ani de închisoare cu executare.

„Condamnă pe inculpatul Hrebenciuc Viorel, la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență. În baza art. 67 Cod penal aplică inculpatului pedeapsă complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pentru o perioadă de 3 ani”, se arată în minuta ședinței.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian Severin, ocnaș liberat ca tot husenul liber Îmi place la nebunie poza asta unde sunt imortalizați în imagine, tatăl și plodul, plod care are părul măciucă pieptănat în stil sofisticăcat de perucă cu cârlionții măciucă întăriți cu fixativ. Mare păcat că plodul nu va face și el ocnă cu executare ca tac-su, pentru că așa scapă de sodomizarea anală cu perversiuni la care va fi supus tac-su, futut în cur ce va avea ca și consecințe o perucă autentică cu părul măciucă dar și ochii ca sarmaua. Vă spun eu cu toată convingerea mea, că am găoaza ferfeniță, am ditamai franjurile la cur, pe cinstea necinstei mele că nu vă mint. Nu mai votați PSD ca mine, că eu uite ce am pățit. Aoooleeeeeuuuu muică, vai de bucile mele sparte în mod barbar cu mult amor înnebunit.

25 iulie 2021 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.