Relația dintre USR PLUS și PNL se tensionează de la o zi la alta, mai ales în Capitală dar și în Guvern. Surse USR PLUS au dezvăluit pentru G4media că alianța a schimbat strategia politică și că iese din defensivă în relația cu liberalii trecând la atac.

Ministrul Cristian Ghinea a declarat, vineri, la Timișoara, că este „destul de enervant” faptul că în campania internă din PNL sunt folosiţi mai ales miniştrii USR PLUS „ca sac de box”.

* La Sectorul 1, PNL joacă în opoziție față de USR PLUS în cazul rezilierii contractului operatorului de salubritate.Clotilde Armand îi acuză pe liberali că au refăcut USL votând alături de PSD.
* La Sectorul 2 unde liberalii sunt acuzați de primarul USR PLUS Radu Mihaiu că se opun scăderii tarifelor la ridicarea gunoiului.
* La Primăria Capitalei se înregistrează un nou conflict deschis de viceprimarul Tomescu la adresa primarului general Nicușor Dan, cu acuzații grave.
* Și la Guvern încep să se strângă dezacorduri care mocnesc, pe tema desființării SIIJ și scoaterea Roșia Montana din patrimoniu UNESCO.

Integral pe G4media.roComentarii

Marcelsfinkter Preputzius Hemoroidus Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu Tot e bine că nu e mai rău. Miniștrii USR să se bucure că nu sunt folosiți ca păpuși gonflabile care servesc numai muie en-passant (n.m.). Așa că nu e tragic că nu sunt încă fufuți și în cur (n.red.). Eu care sunt șef de trib aici la PSD am toată rozeta spartă de la găoază, asta în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea care tocmai a fost liberat de la ocnă, sărmanul și el e cu găoaza ferfeniță, are numai franjuri la buci. Eu am fost violat cu perversiuni de către Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD pentru că l-am surghiunit și l-am ostracizat alungându-l de pe lista turmei de patrupede pentru grajdul parlamentar, așa că m-am ales cu curul praf și franjuri. Cine face ca mine, ca mine să pățească. Aviz amatorilor. Votați PSD! Dar numai după ce vă descheiați la prohab de unde să scoateți ștampula cu care veți vota. Poponari din toate țările, muiți-vă!

26 iulie 2021 2:23

Alina Mihai - UP DATE: Este vorba de "valurile" V, VI, ... IX si X de "pandemie" de guvid-19 cu "tulpinile" "variantelor" GAMMA, RO, THETA, CSI si SIGMA, "acurile" fiind comise de Clocotilda lu' Armando dupa o strategie elaborata de Yan Ţî, pusa la dipozitie de Csi Şi Şi Jing-Ping-Pong ürin intermediul Ambasadei RPC la Bucuresti.

25 iulie 2021 23:34

ciclop alde ghinea asta este un neica nimeni, un troglodit si un habarnist marca usl - plus

24 iulie 2021 13:33

ABCD Prostu'prostilor din "guvernul meu' Ghinea o admira pe dementa Clotilda, ca umple cu sobolani Capitala ! Din ce gaura de jivine ati iesit USR/PLUS ?

24 iulie 2021 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.