Mai sunt două luni până la Congresul PNL, însă Florin Cîțu și Ludovic Orban aleargă în continuare umăr la umăr în cursa pentru șefia partidului. Bătălia este departe de a fi tranșată. Un scurt inventar al poziționării filialelor arată două tabere relativ egale. Între ele, aproximativ zece filiale indecise urmăresc meciul de la fileu.

Nehotărâți, nemulțumiți de ambii candidați, lideri locali puternici ca Ilie Bolojan, Mircea Hava, Dan Motreanu și alții au tatonat o posibilă ”a treia cale”. Foarte probabil, ei vor înclina balanța. Au discutat chiar despre un posibil al treilea candidat, Motreanu. N-ar fi făcut decât să adâncească și mai mult faliile căscate azi în partid.

Cu toate că este premier, cu tot statul în spate și cu resurse pe mână, având de oferit infinit mai multe decât rivalul său, Cîțu încă n-a convins. De ce nu reușește?

Integral pe G4media.roComentarii

Dănuț Tăpălagă Hai să vă spun eu adevărul adevărat. Numai Marcelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu mai poate convinge pe cineva, dacă mai ecce nevoie, că el e cel mai mare zmeu din parcarea parcăcării PSD pentru a ajunge premier la Sfântu Așteaptă. Marcelsfinkter Wurst Ciolacu, are nu numai barbă ca și Conchita Wurst dar iubește la nebunie cârnațul și cu gura și cu curu, că așa se poartă la neo-marxistul PSD. Marcelsfinkter Wurst Ciolacu este cel mai mare avorton zmeu al neo-marxistului PSD, ejaculat direct în esofag de colegii lui neo-poponauți cocolari fără nici o șpagă, că la PSD nu se știe de șpagă ci numai de bere gratis la pet și la mici mititei la grătar. Să moară mă-sa lui Marcelsfinkter Wurst Ciolacu că nu vă mint! Pregătiți toată Ruso-Pula ca să-l muiască pe Marcelsfinkter Wurst Ciolacu acum. Sus-pence! Ad literam!

27 iulie 2021 23:00

x Adunatura letala si toxica USR/PLUS trebuie deratizata cu verde de Paris - solutie care extermina instantaneu si definitiv paduchii, gandacii, sobolanii si toti parazitii ce fac viata grea oamenilor.

27 iulie 2021 10:16

Florin Cîțu nu reușește să-i convingă pe liberalică este mai bun decât Orban deoarece ESTE UN MARE PROSTOVAN!!!!! Simplu, nu?

27 iulie 2021 8:23

Dănuț Tăpălagă Hai ca va spun eu de ce nu reușește: din cauza EURO-poollii, care îi atârna în ciock! Desi respectivul organ (central, n.red. al) mUiE îi ejaculeaza în mod regulat (diverse) "fonduri" (de EURO-spaga) direct în duoden, dl. (avorton) Căcîțu F. înca nu reușește sa-i "convinga" (sa-i mituiasca, n.m.) pe colegi (pe co-calari, n.m.) sa-l aleaga pe el, ceea ce înseamna ca EURO-șpaga vehiculata e în mod evident insuficienta si ca trebuie suplimentata corespunzator.

26 iulie 2021 23:21

xyz Idioata Clotilda n-a inteles nimic, din hotararea Instantei de judecata, adica, idioata Clotilda, nu poate sa rezilieze singura - cum ar vrea idioata, contractul cu Romprest, trebuie sa voteze si consilierii. Acestia, vor refuza sa fie complici la afacerea cu mafia siciliana, clocita de idioata Clotilda, deoarece, mafiotii o data bagati in Capitala, vor aduce droguri, gunoaie cu tonele, orice nenorociri pt bucuresteni.

26 iulie 2021 21:33

Cîțu? Un habarnist tipic neomarxist, cu studii îndoielnice și fără prințip. Dar nu ecce el de vină, ci dulapul de rumeguș presat de la Cotroceni, care l-a scos în față și-l susține în continuare. Doi mediocri flămânzi de avere, cinici și care, cumva, se completează pentru jocul de putere. Ce nu are unul deloc, are celălalt din belșug și viță-vercea, suma valorică pentru țară fiind nulă.Cum să pui priministru un ins cu curriculă plină de găuri și, în plus, care a complotit împotriva monedei naționale?! Dar acest fapt ecce chiar un merit în fața prezidentului. Înseamnă că nu se încurcă în scrupule și, la o adică, nu are nicio greață să răsplătească din banii țării un favor. La rândul său, Căcîțu știe la cine se află capacul borcanului cu miere și cât de dornic ecce acesta să scoată miere pentru sine cu lingura altuia. D-aia se completează de minune cei doi. NEfelice însă de Românica...

26 iulie 2021 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.