David Popovici, considerat puștiul-minune al înotului românesc, a reușit astăzi prima sa calificare într-o finală olimpică. Înotătorul în vârstă de 16 ani s-a calificat în actul final al probei de 200 m liber, care va avea loc marți dimineață. „Cursa a fost foarte bună, perfectă”, a declarat David pentru corespondentul Gazetei Sporturilor la Tokyo, adăugând că a reușit și să se distreze în timpul cursei.

„De unde l-ați scos pe acest fenomen?”, l-a întrebat jurnalistul spaniol Alberto Martinez Fernandez, de la As, pe reporterul GSP Marian Ursescu, prezent la Tokyo, referindu-se la David Popovici. Gazeta este singura instituție de presă, pe lângă televiziunea publică TVR, care a trimis o echipă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar jurnaliștii i-au luat un interviu la cald lui David Popovici.

„M-am simțit un pic mai bine decât în serii, asta pentru că prima cursă a setat ritmul pentru ceea ce urmează. Cursa a fost foarte bună, perfectă, am reușit să mă calific în finală, ceea ce e un lucru excelent pentru mine!”, a spus David Popovici.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian O tara intreaga iti tine pumnii si se roaga pentru tine ,tinere.Cu Dumnezeu inainte .

26 iulie 2021 12:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.