A ieșit circ, luni, în așteptarea lui Liviu Dragnea la Direcția Națională Anticorupție. Susținătorii și contestatarii fostului politician s-au războit.

Liviu Dragnea, fost lider al PSD, este așteptat, astăzi, de procurorii DNA. S-a lăsat cu scandal uriaș, pentru că Dragnea are susținători strânși în față la DNA. Acolo unde s-au strâns și câțiva contestatari ai celui abia eliberat din închisoare. De la vorbe grele aruncate de cele două tabere s-a trecut la fapte concrete. S-a aruncat cu ouă și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i potoli pe combatanți. Nu au lipsit Marian Ceaușescu și Mălin Bot, doi dintre contestatarii constanți ai lui Dragnea.

Abia eliberat de după gratii, politicianul are de dat explicații într-un alt dosar. Anunțul a fost făcut de fostul secretar al partidului PSD, Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Penseonari manipulati Niste gunoie de pensionari pt 100 de lei c'è ii da Codrin Stefanescu fac gunoiele scandal si il sutin pe un hot si escroc ca Dragnea

26 iulie 2021 13:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.