Vicepremierul Dan Barna spune că este momentul ca Guvernul să discute foarte clar cu Biserica Ortodoxă Română, pentru un parteneriat astfel încât preoții să se implice în campania de vaccinare, care a stagnat în ultima vreme, în România.

"Trebuie măsuri mai active pentru creșterea vaccinării. Este momentul să discutăm foarte clar în Guvern și să avem un dialog și un parteneiat cu Biserica Ortodoxă Română pentru ca de la vârful Bisericii să se transmită către toți preoții să-i îndemne pe enoriași să se vaccineze, ar putea fi un impuls pentru vaccinare”, a susținut Dan Barna


Comentarii

Eventual, să înregimenteze cea mai mare parte dintre clerici pentru ai prezenta lui, SRI și USR+, lista cu enoriașii care nu vor să se vaccineze. Acești NAZIȘTI sunt foarte periculoși, dacă-i vom lasă-n pace vor crește niște LIGHIOANE asemenea lui HITLER!!!!!

27 iulie 2021 8:16

Dan Barna Fuck (sex-)appel si la "comunitatea" EURO-bulangiilor elghebete-ORL-xyq sa-i convinga pe toti minorii racolati în scopul efecuartii "educatiei" sexuale sa-i "imunizeze" în prealabil si sa nu-i restituie parintilor lor decât în stare rapelata!

26 iulie 2021 23:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.