Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că la nivelul coaliției se discută mai multe variante de stimulare a vaccinării anti-COVID și de impunere a noilor restricții în perspectiva valului 4 al pandemiei, una dintre acestea fiind permitea accesului doar pentru persoanele vaccinate în toate spațiile publice închise neesențiale, în weekend.

Potrivit surselor G4Media.ro, dacă se va decide aplicarea acestei măsuri, ea va intra în vigoare de la un anumit nivel al ratei de incidență COVID, pe modelul scenariilor aplicate și până acum în privința impunerii diferitelor restricții.

Măsura va viza spațiile închise precum mallurile, restaurantele, discotecile, tot ce nu este inclus în categoria serviciilor esențiale. Prin urmare, nu va include, de exemplu, supermarketurile, au explicat aceleași surse.

Integral pe G4media.roComentarii

Ioana Câmpean O metoda alternativa ar consta în expunerea cadavrelor victimelor "vaccinului" în foaierul mall-ului, trase in țeapa sau atârnate de grinzile halei, expertii considerând ca astfel nevaccinatii ar parasi perimetrul de buna voie si nesilit de nimeni, problema rezolvându-se astfel practic de la sine.

26 iulie 2021 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.