Dana Budeanu a postat o poză cu un inel ce pare a fi de logodnă și a anunțat că vrea să se căsătorească. Ea are o relație cu Andrei Hrebenciuc.

Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc vor să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Un anunț care poate fi interpretat astfel a fost făcut de Dana Budeanu pe contul de Instagram. Ea a postat o poză cu un inel ce pare a fi de logodnă. „I don t date I marry (n.r. – eu nu am iubiți, eu mă căsătoresc)”, a scris ea pe rețeaua de socializare. S- a bucurat de aprecierea urmăritorilor și a primit peste 5.000 de likeuri în mai puțin de o oră.

Dana Budeanu a mai fost căsătorită cu Radu Budeanu, patronul CanCan, Ciao, Gândul și Prosport. Cei doi au împreună două fete. Ea a mai avut o relație cu Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Andrei Hrebenciuc a mai fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului director al CFR,. Însă, cei doi au divorțat în luna aprilie a acestui an, în secret, la notar, după șase ani de căsnicie. Cei doi făcuseră o nuntă luxoasă, la Palatul Snagov.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Traian Băsescu Felicitările, masa, dansul și coliva vor avea loc pe centura Bucureștiului cu mare pompă funebră. După care și căcare, la spartul târgului mirii vor veni fuga fuguța la celebrul resutarant de talie mondială și galactică Cireșica, unde va avea loc începerea miresei care e deja începută, dar numai în prezența mirelui care va fi spectator spectacular la celebrul eveniment de penetrare începătoare, care penetrare va avea loc ca la ocnă, adică-n toate găurile costumului demoazelei mirese începute mai demult de șogorul mirelui și de alți binevoitori mai mult sau mai puțini anonimi. La finalul acestei ceremonii, ne vom căca în grup pe cireașa de pe coliva miresei. Amin, vouă păcătoșilor care păcătuiți în dos, adică practicați iubirea dosnică și pedosnică a poponarilor înveterați. Băiete, ia mai toarnă-mi o cinzeacă dublă de țuică bătrână! Să bem, dragilor! Măi, dar pe mireasa începută n-o mai fute nimeni?

1 august 2021 0:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.