Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat ”La mulţi ani!” baronului Samuel von Brukenthal, născut la 26 iulie 1721 şi decedat în 1803.

Ministrul Muncii Raluca Turcan i-a urat ”La mulţi ani!”, într-o postare pe Facebook, baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei, colecţionar de artă şi fondator al muzeului din Sibiu care îi poartă numele, născut la 26 iulie 1721 şi decedat în 1803, transmite News.ro.

Ulterior, ca urmare a ironiilor şi a comentariilor de pe reţeaua socială, ministrul şi-a editat postarea, renunţând la urare.

Integral pe ProTVComentarii

Băi Muie Paulus alias Baba Vanga, te-ai metamorfozat din moș în babă? Păi, la tine care ești hermafrodit, nu e mare minune, e nimic de altfel. Sărmana Viorica Dăncilă pe care o felaționezi și o cunilincționezi tu cu atât de mare poftă, deși e absolventă de facultate de petrol și găoaze, la specializarea polimerizarea stereospecifică a găoazelor din petrol cu codoiul, era nu numai analfabetă dar era și atât de tâmpă încât a băgat Marocul și Pakistanul în mUE fără prompter, adică natural, deh, se vede că tu nu te-ai holbat pe sticla teveului la interviul cu pricina al zăludei Dăncilă. Mda! Pă vremea aia din 2014 până-n 2019 datoria publică externă a României s-a dublat, adicătelea PSD-ul a ruinat țara inimaginabil, dar asta la tine care ești mai orb de urechi decât Băsescu, ecce cecva normal, nu-i așa neo-marxistule fezandat? Ai face mai bine să rămâi în postura de Babă Răspândac neo-marxist, că te prinde mult mai bine. Muie PSD!

27 iulie 2021 22:19

Ecce Kurrupt Doamna ministru cu urarea ei probabil doar a vrut să zică că ei îi place baronii eurovizionari mai mult decât cei mioritici. Baronii mioritici evident ecce pizdaci penali cu puține clase. Elitele eurovizionare era de când lumea bine educăcați și nu numai că apreciau arta, cultura, luxul etc. dar se purtau și exemplar de bine maiales cu cucoanele frigide ale vremii. Doamna ministru probabil doar a cugetat pe Fesebuci cu voce tare gândindu-se că s-a născut în epoca greșită...

27 iulie 2021 17:49

ion Drogurile fac ravagii in randurile "guvernului meu", PDL-puturoasa Turcanu este un exemplu de delir si prostie in sensul ca, trasul prafurilor pe nas - se stie, prostesc pe consumatorii inversunati. Si Catu, umbla vorba ca, este tragator pe nas de prafuri, cand delireaza despre "cresterea economica" si alte bazaconii...

27 iulie 2021 13:23

Fii serios, Popicule! Nu te lua după micile bâlbe ale Veoricăi, umflate cu ditamai pompa de propaganda antipizdacă! Veorica a avut o mulțime de discursuri și intervenții impecabile din punct de vedere oratoric, dar, mai ales, al oportunității și conținutului civic și patriotic. Iar toate astea cu dicția necesară, fără promter și fără să-i scrie cineva textele. Dar ce ecce cu totul remarcabil ecce că a fost unul din puținii demnitari ai statului român profund cinstiți și patrioți de după loviluție! Pe vremea ei, am avut parte de o creștere economică susținută, de creșteri consistente ale veniturilor românilor și aproape deloc de scandaluri economico-financiare la nivelul guvernului. Atât de puține, încât DNA-ul a cam șomat de la activitatea de anticorupție și a avut răgazul necesar să se consacre aproape exclusiv activităților de poliție politică. A și avut, de altfel, (DNA-ul, să ne înțelegem) libertatea deplină de la Dulap să facă tot ce e banditește posibil pentru a-i pune bețe în roate „acelei femei”! Cu stimă, Baba Vanga, cea mai mare prezicătoare a trecutului,

27 iulie 2021 11:04

pop Poate madama a trecut si prin patul baronului..., mare proasta-i cucoana, o intrece si pe V Vasilica Dacila.

27 iulie 2021 7:25

Foarte frumos din partea sa! Totodată, o contribuție de neprețuit la habarnismul neomarxiștilor în materie de istorie. Ei trăiesc doar prezentul etern din limba ingliș, în speranța că viitorul ecce numa și numa al lor!

27 iulie 2021 4:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.