Raluca Paraschiv este o fostă dansatoare din buric şi are atestat de make-up artist. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica, compania de stat care asigură mentenanţa Sistemului Energetic Naţional.

Paraschiv a dat un concurs, pe data de 2 iulie, în care cea mai tehnică cerinţă a fost „cunoaştere PC pachet MS Office 2010”. De asemenea, cei care voiau să dea concursul trebuiau să sune pentru a afla bibliografia, potrivit romanialibera.net.

Aceasta este absolventă al Facultăţii Spiru Haret şi a frecventat cursurile postliceale ale Şcolii de Poliţie, iar vreme de şapte ani a lucrat la Poliţia Rutieră din Bucureşti. A recomandat-o şi faptul că este fiica unuia dintre liderii de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce clar! Asta-i sora lu aia, chelnerița pe post de inginer de la Apele Rumâne. Aia erea lăbărară din buric. Aista ecce cumva de-a lu Năsui? Sau de-a cui? La drept vorbind, l-aș înelege pe Năsulică Inimă Zburdalnică, că ca neomarxist ecce dă înțăles.

27 iulie 2021 5:03

xyz Idioata Clotilda n-a inteles nimic, din hotararea Instantei de judecata, adica, idioata Clotilda, nu poate sa rezilieze singura - cum ar vrea idioata, contractul cu Romprest, trebuie sa voteze si consilierii. Acestia, vor refuza sa fie complici la afacerea cu mafia siciliana, clocita de idioata Clotilda, deoarece, mafiotii o data bagati in Capitala, vor aduce droguri, gunoaie cu tonele, orice nenorociri pt bucuresteni.

26 iulie 2021 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.