Premierul Florin Cîţu a declarat luni seara la Constanţa că autorităţile nu doar că sunt pregătite de valul 4, ci sunt pregătite să depăşească pandemia de coronavirus.

„Suntem pregătiţi nu numai de valul 4, suntem pregătiţi să depăşim pandemia. Sunt sigur că şi Ministerul Sănătăţii este pregătit, deci nu ar trebui să fie nicio problemă, avem dozele de vaccin”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat ce măsuri de relaxare vor fi luate de la 1 august, Florin Cîţu a răspuns: „Nu foarte multe, rămânem cam cu ce avem acum, masca rămâne la interior, ceea ce avem acum este foarte bine. Le-am spus colegilor mei că nu are sens să aruncăm în spațiul public ce discutăm noi acum.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz Trasul prafului pe nas, este bun, dar trebuie sa te tii de el, ceea ce face nestimabilul PM Catu, intra in delir, si promite bazaconii, cum fac consumatorii ........

27 iulie 2021 16:14

Kim Jong-un, liderul Coreiei de Nord, este mic copil pe lângă LIDERUL SUPREM DIN GUVERNUL ROMÂNIEI. Acest Florinacio înregistriază victorii după victorii...........ce mai, e dat în măsa-n cur!

27 iulie 2021 8:10

pensionar Dupa ce ai 'crestere economica'(in buzunarul tau si a gastii) acum invingi si Covidul. Mare pulalau te crezi mitica! Noi romanii nu credem o iota din ce debiteaza limba ta impulecata.

27 iulie 2021 7:22

Păi, da, cu 120 de milioane de ampule de vaxcin, poa să vină și pandemia de sifilis, că rezultatul e același. Tre să fim pregătiți însă și cu sacii de plastic. Apa de ploaie o avem dân belșug...

27 iulie 2021 4:42

Liviu Cojan Reamintesc cititorilor mei ca si Al Capone consedera că , citez, "nu are sens să aruncăm în spațiul public ce discutăm noi acum", logica group-ului infractional fiind aceasi pe orice meridian, în orice epoca, nu?!

26 iulie 2021 23:30

As da o muie unui postac bolșevic. Acum! .

26 iulie 2021 22:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.