Răcelile de care se plâng tot mai mulți tineri pot fi, de fapt, infectări cu tulpina Delta. Este semnalul tras de specialiști, care spun că pierderea mirosului nu mai este atât de comună, în cazul noii tulpini.

Medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce-i privește pe tinerii care se plâng din ce în ce mai des de banalele răceli. Experții spun că acestea ar putea fi, de fapt, simptomele unei posibile infectări cu tulpina Delta. Aceasta confuzie îi face, de obicei, pe tineri să participe la evenimente sociale și să răspândească mai ușor boala.

Potrivit medicilor, spre deosebire de o banală răceală, infectarea cu tulpina Delta duce la simptome prelungite, precum: durere de cap, febră și durere în gât. În plus, pierderea mirosului nu mai este atât de comună.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Băi Muie Paulus Țara a prosperat pe dracul când a guvernărit Ponta, să fie clar. Datoria de 20 de miliarde euro făcută de către Băsescu NU a fost plătită, ea s-a adăugat la cuantumul datoriei externe a țării. La momentul când PNL a ajuns să guverneze datoria externă națională a României era deja circa 105 miliarde euro, acum e circa 121 miliarde euro. Ia fă tu diferența între 121 și 105 și vezi dacă după aritmetica ta ruso-neo-mraxistă îți dă 50 de miliarde euro. În perioada 2014-2019 când la putere a fost PSD, datoria publică națională a țării s-a dublat ajungând la cele 105 miliarde euro. Ia caută tu la rubrica d-aci Economice articolul cu datoria publică a României, după care cetește tu articolul original ca să te convingi. De când e epidemia asta mondialistă cu covid-19, toate țările lumii s-au împrumutat iar datoriile lor externe au crescut. Iar vaccinurile de imunizare care sunt gratuite pentru populație sunt plătite cu munți de bânet de către guverne către companiile producătoare. Alți munți de bani cheltuiți de orice guvern, nu numai al României. Tu, sărmane Răspândac neo-marxist fezandat halești căcat cu auto-grederul sau cu fadroma. Așa că liebe Babă Vanga, ia o muie că e de la mUE! Du-te-n pulă de scornitor de zvonuri și de basme leșinate. mUE!

27 iulie 2021 23:24

Xi Jinping-pong Va astept cu ciocu' larg cascat la Ambasada RPC din Piata Scînteii în scopul administrarii de muie!

27 iulie 2021 22:56

Fute repede un sobolan Xi Jinping bolșevic! Acum! . .

27 iulie 2021 22:54

Băi Muie Psd, tot vii cu placa asta că PSD și Ponta au împrumuta 30 de miliarde în trei ani. Bine, așa o fi, numai că țara a prosperat, iar toate veniturile tăiate de nea Beșică Bășinescu au fost recuperate și chiar suplimentate, fiind acoperite și datoriile făcute de Băsescu!!! Una peste alta, rezultatul e pozitiv. Cu Căcîțu s-au împrumuta 50 de miliarde de euro în mai puțin de un an! În ritmul acesta, în patru ani se poate ajunge la împrumuturi de200 de miliarde, cu pensii erodate de inflație, dacă nu și tăiate, cu salarii blocate, șomaj și inflație, cu sărăcie în creștere vertiginoasă, cu sănătate distrusă, analfabetism galopand, corupție fără margini și justiție încălecată iarăși de scârbicii și de politicieni tineri, cu carte puțină, imorali și fără Dumnezeu. Așa că,liebe Muie, mănânci căcat cu escavatorul!

27 iulie 2021 22:45

Băi Muie Paulus, eu zic că mai bine te duci tu să te prosternezi în fața lui Ponta și să-i giugiulești apoi bula din spatele prohabului lui, așa poate-l convingă să plătească înapoi cele 30 de miliarde euro cu care a înglodat România în alte datorii externe în mandatul lui de guvernăreală de căcat de numai 3 ani de zile. Așa, din cele 85 de miliarde cu care PSD-ul tău mult fezandat și iubit a ruinat țara, o să rămână să achite cumva pentru România celelalte 55 de miliarde euro datorie externă țării pe care le-a făcut în toate guvernărelile împuțite PSD din 1990 până azi, exceptând căcatul de guvernare a Căcatului Ponta. Succesuri! Cum s-ar băși EBA pe gura curului ei botoxat.

27 iulie 2021 21:40

Hai să ne scobim în coor. Poate mai găsim motive să înspăimântăm pulimea că tre musai să se vaxcineze spre a nu rămâne Căcîțu cu ampulele-n găoz. Că de plătit, he-hee, ca la curve: plata înainte1

27 iulie 2021 10:36

iRealitatea.net Pe scurt, potrivit medicilor, infectarea cu tulpina Delta este practic (clinic) o banală răceală care dureaza (ceva) mai mult, alte diferente nefiind cunoscute / demne de mentionat.

27 iulie 2021 9:03

iRealitatea.net Si si durerile hemoroidale si accidentele casnice, precum si unele rezultate slabe la jocul de table pot fi (sau nu) infectări cu tulpina Delta (sau cu Gama, Theta, Niu, Ro si/sau Sigma) în loc sa fie niste simple răceli. Este semnalul tras de cetateanul auto-intitulat "specialiștii".

27 iulie 2021 8:58

iRealitatea.net Si vice-versa, respectiv "infectările cu tulpina Delta" pot fi, de fapt, simple răceli. Este semnalul tras de specialiști, care spun că hai siktir.

27 iulie 2021 8:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.