Alegerile din PNL fac noi victime. Practic, liberalii au anunțat sâmbătă prin premierul-candidat Cîțu, la alegerile PNL București, că nu-l mai susțin pe Nicușor Dan nici cât îl susțineau. Nu știu cât de victimă e Nicușor, dar Bucureștiul e deja în perfuzii.

Capitala e praf, e „mai praf” decât era sub ciumele roșii, băsiste, „opriste” etc. Din motive istorice pe de o parte: niciun pic de viziune, poluare, exploatare fără milă în interes imobiliar, populism cu gaze de eșapament și, nu în ultimul rând, un middle class bucureștean cu o conștiință politică până la genunchiul broaștei, care oscilează între populismul cu vouchere à la Firea și populismul anticorupție-plin-de-corupție al dreptei.

Este varză și din motive pur politice. Pentru că îți iese premierul României și spune: „Nu vom mai face compromisuri. Compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în București, vine lumea și mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu știu ce parc. PNL decontează, deși nu are administrațiile. Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intrați în PNL după ce ați primit susținerea partidului”.

Integral pe LibertateaComentarii

noi Plicusor Dan este si el, un produs toxic letal al groapei de gunoi USR/PLUS, emblema jalnicilor primari rezistaci este : paragina, sobolanii, gunoaiele imputite, parcuri sufocate de buruieni cat omul de inalte. Nenorocitii rezistaci bagati la inaintare de Johanis, mai rau de-atat este ciuma si TBC-ul.

28 iulie 2021 11:28

Baron in calduri: As da o muie. Xi Jinping-Pong ciocku' mare, ca sa ti-o trag printre Şi Şi Gin-Gii!

27 iulie 2021 23:46

Costi Rogozanu Revin si zic ca noi trebuie sa întelegem ca sa #Sugem EURO-poolla! sa ne 'Imunizam! si ca sa #REZISTAM! la "pandemie"!

27 iulie 2021 23:42

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

27 iulie 2021 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.