Marcel Ciolacu a ameninţat Guvernul cu un miting în Piaţa Victoriei, dacă Guvernul va face diferenţe între aleşii locali la rectificarea bugetară. În plus, preşedintele PSD critică şi PNRR-ul. El este de părere că "este exclus ca anul acesta să prindem vreun ban”. "Vom fi ruşinea Europei”, a spus Ciolacu luni seara la România TV.

"Vom vedea ce se va întâmpla şi la rectificare, sper că nu se vor face diferenţe între partidele din care sunt aleşii locali, iar dacă se vor face, sigur vom ieşi în Piaţa Victoriei. Veţi vedea că nu vor mai suporta românii toată această batjocură şi acest circ cu congresele PNL şi USR-PLUS. Domnul Cîţu ar trebui să cheme şi aleşii locali ai celui mai mare partid politic din România, care are şi cei mai mulţi primari”, a spus Marcel Ciolacu.

"Toate aceste angajamente europene ar trebui să se vadă în nivelul de trai. E exclus ca anul acesta să prindem vreun ban din PNRR, deja şi liderii coaliţiei anunţă asta. Vom fi ruşinea Europei, în ultimele cinci state cu PNRR aprobat. Sunt zeci de pagini de întrebări, sunt reforme aberante, dar nu se mai vorbeşte decât de congrese”, a adăugat preşedintele PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

Așa este! Rușinea Europei ești în gâții mă-tii. Ruso-maimutza din imagine, tot nebărbierită la cur ecce? Păi ia să ne băgăm noi toată Ruso-Pula în toți gâții și-n ciokul ăstuia și-n toți gâții mamii lui, că ecce mult mai bine. Muie en-passant (n.m.) că ecce de la Kremlin indicăcare (n.red). Ruso-urangutanul ăsta e Rușinea Europei, că la mUE toate kururile sunt bărbierite la tenul obrazului, nu ca ăsta. Mercelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu nu se dezminte, el are barbă ca și Conchita Wurst și iubește kârnatzul între buci. Votați kârnatzul. Cu respect Paulus, adică căcarevasăzică neprihănitul Paulussfinkter alias Ecce Kurrupt și Kuminecăturile Gemene

27 iulie 2021 22:08

Muie postacilor Psd si Psd-istilor Ies hoti si penali Psd intrada ca numai pot fura..jale mare in Psd..sa nu uitati pe postaci vostri sa iasa cu voi.

27 iulie 2021 20:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.