Premierul Florin Cîţu spune că investiţiile publice au crescut cu 32,4%, respectiv 21,35 miliarde de lei, în primul semestru al acestui an, raportat la aceeaşi perioadă din 2020.

"Investiţiile publice au crescut: 21,35 de miliarde de lei în primele 6 luni din 2021, cu 32,4% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2020. Românii trebuie să ştie: investim în România! O altă premieră: în primul trimestru din 2021, avem o creştere economică bazată doar pe investiţii, nu pe consum. România se dezvoltă sănătos, pe principii liberale!", a scris acesta pe Facebook.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ăsta visează în toate culorile LGBT-eului!!! Este însă mare. Mare mincinos de tot! Când trage el o minciună, dezlănțuie un ciclon de pârțuri! Nu cred să știe cum ecce treaba cu Universul holografic, dar ecce din ăia care nici nu știu că vorbesc în proză. Dacă ar auzi ceva despre poezie, i-ar veni să tragă cu pistolul. Ceea ce știe el mai bine și mai bine ecce să împrumute miliarde de parai, de a căror urmă nu mai dă nici dracul1

28 iulie 2021 11:38

clujean In capul tau chel, toate cresc , esti un Ceausescu mai pitic , de acceea umblii cu piticii dupa tine, l-am vazut si pe Boc in poza cum se gudura pe linga tine.

28 iulie 2021 7:25

noi Canicula i-a prajit creierii debili lu' Catu, are halucinatii, vede dublu, chiar triplu un sobolan de-al Clotildei USR/PLUS si zice ca e "crestere economica"....

27 iulie 2021 18:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.