88% din persoanele depistate cu tulpina Delta (indiană) în România sunt nevaccinate anti-COVID. În acelaşi timp, niciuna dintre persoanele care şi-au pierdut viaţa în urma infectării nu era vaccinată, subliniază autorităţile. Imunizarea face diferenţa între forma uşoară a bolii şi cea care poate duce la deces.

Numărul cazurilor confirmate de infectare cu tulpina Delta s-a dublat în ultima lună, de la 57 de infectări (câte erau pe data de 1 iulie) la 127 (în prezent), potrivit datelor de la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP). Specialiştii de la Centrul Naţional de Combatere şi Supraveghere a Bolilor Transmisibile (CNCSBT) au dat publicităţii raoprtul privind cazurile de COVID-19 confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC) pentru săptămâna 29 (S29 - perioada 19.07-25.07).

Din datele publicate, periodic, de INSP-CNSCBT reiese că România a efectuat, anul acesta, 2.459 de secvenţieri genomice pe baza probelor prelevate de la pacienţii depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Integral pe AdevărulComentarii

Sursele citate ecce total lipsite de credibilitate! Oare cine a manipulat raportările despre morții dosiți din statistici, până ce au fost deconspirați de Vlad Voiculescu și a fost nevoie să fie readmiși câteva luni mai târziu?! Pe urmă, mii de persoane decedate din alte cauze au fost raportate în contul Covidului și îngropate banditește în saci de plastic! Cum pot fi justificate tratamentele și comportamentele barbare cu bolnavii de la ATI, cărora nu li s-a asigurat niciun fel de tratament antiviral preventiv, în afară de mască (protecție iluzorie, dacă nu chiar malefică!) și vaxcinuri total ineficiente, ba dimpotrivă!!! Tratamentul doctoriței de la Oradea a fost practic interzis, ca și Ivermectina sau alte medicamente și tratamente prin care se puteau evita imensa majoritate a cazurilor (și morților!) de la ATI!!! Așadar, SICTIR, tavarisci!

29 iulie 2021 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.