Antena 3 a prezentat reacția halucinantă a directorului CFR după ce trenul de călători cu zeci de copii a fost blocat pe câmp toată noaptea.

Jurnalist: De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?

Ovidiu Vizante, director CFR: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.

Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp.

Ovidiu Vizante, director CFR: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!

Ovidiu Vizante, director CFR: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?

Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?

Ovidiu Vizante, director CFR: Vor primi când ajung la București!

Jurnalist: După 8 ore?

Ovidiu Vizante, director CFR: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul... Mulțumesc! La revedere!

Directorul CFR a închis telefonul când i s-a cerut să dea o explicație pentru care 30 de copii au fost blocați o noapte întreagă într-un tren, în mijlocul câmpului.


Alexandra Dobrescu, mama unuia dintre copii, a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat.

"De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani.

Ai noștri sunt mai mari, 16-17 ani. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului."

În cele din urmă, trenul blocat în câmp cu zeci de copii a ajuns în Gara de Nord, cu o întârziere de zece ore.


Comentarii

je Johanis, taci ca mortul despre jegul tau de USR/PLUS care a lasat copii fara apa si hrana, zeci de ore in tren, la 40* canicula, unde ti-e Johanis "Romania educata", poti sa ti-o bagi in koor, daca te-ai pus pe exterminarea copiilor !

31 iulie 2021 10:25

Oltean je, te-as fute-n cur nonstop! Cu analfabetismul tau faci de ras cauza bolsevica!

30 iulie 2021 8:49

ovi Demisia ma boule!

30 iulie 2021 7:26

je Catastrofele 'guvernului meu"&Johanis, nici nu le pasa de vietile oamenilor, derbedeii rezistaci distrug Romania, trebuie sa-i alungam cu bolovani ! Au abandonat un tren cu 30 de copii, pe canicula, in camp, fara apa, fara mancare....criminalilor !

29 iulie 2021 13:23

Oltean Dar "Plan de actiune in caz de situatii de urgenta" nu mai exista la CFR ?

29 iulie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.