În București șoferii nu vor mai putea să parcheze gratuit. Primarul general vrea să pună la punct o nouă strategie pentru parcările publice. Iar modificările îi vizează și pe cei aflați în trecere, prin oraș.

„Nu îi convingem pe cetățeni să își lase mașina, la intrarea în Capitală, dacă există parcare gratuită în centru”, spune edilul, care a inspectat joi, parcarea de tip „park and ride”, din Pantelimon.

Dacă şoferii bucureşteni sunt taxaţi acum doar în parcările amenajate, surse din cadrul primăriei susţin că noua strategie prevede să fie taxaţi de fiecare dată când îşi lasa maşina într-o zonă centrală. Indiferent dacă parchează pe trotuar sau lângă bordură.

Măsura este inspirată din vestul Europei sau al României. La Viena, o oră costă peste 2 euro, oriunde parcaţi. Şi la Oradea, parcarea pe orice stradă din centru costa 4 lei oră.

Integral pe ProTVComentarii

ciclop nicusor dan din MAREA SPERANTA a bucurestenilor ai deveni MAREA DEZILUZIE !! multi au unceput sa o regrete pe doamna Firea , cu relele si bunele sale - fost primar general !!! pana acum ai fost un 0(zero ) primar si credem ca ar trebui "sa faci pasi "si sa lasi locul liber unui om competent si capabil !!RUSINE!! NICUSOR DAN !!dupa ce ti-ai vazut sacii in caruta si magarul legat la gard , te-a facut lumea primar general,iti aratri adevarata fata si incepi sa pui biruri pe buciuresteni ,RUSINE !!!

30 iulie 2021 15:28

Vitalie Cojocari Reamintesc cititorilor mei ca si masura deportarii EURO-jidovilor din Nordul Ardealului în anii 1944-1945 a fost si ea inspirată tot din vestul Europei. La Viena aceasta uzanta câstigase deja teren de ani buni, România având de luptat (atunci ca si acum, n.red.) cu înapoierea specifica ...

29 iulie 2021 23:05

Vitalie Cojocari VOTATI asadar USR-u' si "oameni" va faceti!

29 iulie 2021 23:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.