Restructurarea aparatului funcționăresc, promisă încă de la sfârșitul anului 2019, odată cu înscăunarea Guvernului Orban, a devenit, între timp, un subiect tabu pentru guvernanți.

Angajările în sectorul public merg șnur și în timpul Guvernului Cîțu, după ce în mandatul de premier al lui Orban schema s-a umflat cu peste 5.000 de persoane. În primul semestru al acestui an au mai apărut 2.532 de posturi, iar tendința este de creștere, având în vedere că mai multe ministere au în derulare sau vor să organizeze concursuri de recrutare.

Numărul posturilor ocupate în instituțiile și autoritățile publice a ajuns, la sfârșitul anului trecut, la 1.249.624, după ce doar în luna decembrie mai fuseseră angajați 4.000 de oameni. La sfârșitul lunii iunie a anului în curs, numărul acestora crescuse cu încă 2.532, schema aparatului de stat urcând la 1.252.156.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Măi muistule Paulus, nu te mai screme cu versurile imnului neo-marxist al Ocultei galactice inexistente, mai bine aleargă și fute-l în cur și-n gură pe idolul tău Marcelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, poate așa-i cade barba și chelește la tenul obrazului curului lui și o să arate și el ca un om normal. Ce zici? Te bagi, te introduci, te erecționezi ca să-l penetrezi pe idolul tău cu cârnațul tău preferat pentru a-l franjura la gură și la cur?

1 august 2021 2:28

F.F.F Extraodinar!!! Așa se rezolvă problema ocupării forței de muncâ. Cu lefuri grase pentru noi și-ai noștri. Pentru asta am luptat și #rezistac pă 10 august. S-o dăm jos pe „analfabeta” Veorica și să ne urcăm noi și-ai noștri în cârca bugetului. A scăzut drastic nivelul de trai al boborului? Excelent spre extraordinat! Să crape dracului în liniște boborul. Sau să plece pentru reziliență la ăia care trebuie șterși la cur. Așa e și drept, și frumos. „Pământul ecce-al celor jmeckeri / Cei fraieri plece unde vor”. Sper că recnoașteți versurile. Fac parte din imnul Internaționalei neomarxiste. Cam cinic, dar sănătos. Numai așa va ajunge populația planetei la numai 500 de milioane de gorobeți, visul de aur al Ocultei globaliste...

30 iulie 2021 12:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.