Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a făcut, vineri dimineață, declarații despre accidentul feroviar de la Fetești, după ce a stat de vorbă cu reprezentanții companiilor private de transport marfă.

Ministrul Transporturilor a declarat că nu îl va demite pe șeful CFR Călători pentru declarațiile făcute în noaptea în care pasagerii unui tren au rămas blocați mai multe ore, spunând că evaluarea profesionalismului unui manager se face ”așezat, la rece”, nu după ”o declarație de moment”.

Drulă a mai spus că Ministerul Transporturilor va achiziționa 20 de trenuri electrice, noi, de la o companie europeană, cu posibilitatea de achiziționare a altor 17 trenuri.

Integral pe G4media.roComentarii

Codrin Ștefănescu, oase de șmecher Pentru că pot!

2 august 2021 7:00

De ce au postacii bolșevici aceeași orientare sexuală ca Vladimir Iluch Lenin? ?

1 august 2021 20:36

Lenin homo, Ponra homo, Năstase homo, Negoiță homo Ne mirăm că și postacii P$D sunt tot homo?

1 august 2021 14:29

noi = xyz = ABCD = v, sodomitul de servici al PSD Mâncăm căcat și asta ne ocupă toată ziua.

1 august 2021 12:00

noi Jegosul de USR/PLUS director CFR nesimtit si criminal, sa se ocupe de el, Avocatul Poporului, care apara drepturile copiilor, adultilor, varstnicilor in Romania. Drula alt derbedeu ce se crede ministru, sa fie remaniat urgent de PM, daca vrea sa aiba credibilitate PNL-ul. Aloo! Johanis, stim ca tu n-ai copii, ca esti lipsit de minim umanitate, dar ca sef la Romanica, trebuie sa-l gonesti pe derbedeul USR/PLUS director CFR. Taci camortul Johanis, unde iti sunt hoardele de mardeiasi de pe strazi.

1 august 2021 11:26

je, alias Lute, care pute, alis pensionar de căcat - militant PSD Mi-e foame. Aș suge-o pulă de baron bogat.

1 august 2021 7:54

Deși nu-l agreez pe acest ministru al transporturilor, iar cu privire la USR mi se rupe duda, eu opinez că are dreptate. Anume, o eventuală demisie a mahărului cu nume de haiduc de la CFR oricum NU rezolva nimic. Problemele CFR sunt vechi, iar micile schimbări NU au rezolvat nimic, personalul tehnic de întreținere a infrastructurii CFR e extrem de redus, NU sunt suficienți muncitori care să întrețină tehnic nici calea de rulare nici instalațiile, iar șefii sunt supranumerici ca de pe vremea de acum mai bine de 30 de ani. Calea de rulare trebuie întreținută bine, iar pentru asta ar trebui angajați muncitori dar și cumpărat echipament tehnic și mașini de întreținere a căii de rulare, plus la instalații numărul de personal tehnic trebuie să fie adecvat și echipamentele tehnice și aparatajul să mai fie îmbunătățit. Un exemplu, stațiile de emisie recepție sunt la fel de proaste ca acum 30 de ani, se aude acel zgomot de fond cu paraziți care deranjează, oare la fabrica producătoare NU s-a găsit nici un specialist să bage un filtru de semnale de paraziți în plus în placa cu componente electrice și electronice a acelei stații ca să rezilve acestă problemă? Dacă NU, atunci mai bine importați tot ceea ce e de proastă calitate produs în România, dar luați exemple de la țările vecine occidentale care au în exploatare căi ferate de mare viteză, pentru a vedea cum fac ăia față la cerințele lor și câți angajați au în personalul tehnic de întreținere. Altfel, vine un alt Bou la conducerea CFR și pleacă Vacă, problema e că așa NU se rezolvă nimic.

1 august 2021 2:16

noi, alias v, alias Lute care pute, alias xyz, alias ABCD- pestifelică ființă Sug pula si fac sex cu fundul și asta îmi ocupă toată ziua.

31 iulie 2021 22:18

pensionar revoltat Felicitari" pentru Zdrula, pentru Cartu, pentru Johanis , tara merge "Zdrula"... beliti voi pula de nemernici...

31 iulie 2021 7:04

noi Jegosul de USR/PLUS director CFR nesimtit si criminal, sa se ocupe de el, Avocatul Poporului, care apara drepturile copiilor, adultilor, varstnicilor in Romania. Drula alt derbedeu ce se crede ministru, sa fie remaniat urgent de PM, daca vrea sa aiba credibilitate PNL-ul. Aloo! Johanis, stim ca tu n-ai copii, ca esti lipsit de minim umanitate, dar ca sef la Romanica, trebuie sa-l gonesti pe derbedeul USR/PLUS director CFR. Taci camortul Johanis, unde iti sunt hoardele de mardeiasi de pe strazi.

31 iulie 2021 6:37

ciclop nu ministrule drula, subiectul nu este incheiat , spui asta pentru ca ne iei de "prosti si gugustiuci " si te crezi mare "jmecher " si vrei" sa pui batista pe tambal" , nu subiectul abia este deschis si cred ca ar trebui ca alaturi de directorul de la calatori si inca multi alti granguri incompetenti ar trebui sa fii printre cei care ,de rusine,nu de onoare , sa plecati de la ministerul transporturilor. CFR -ul numit candva a doua armata tarii a ajuns pe mana unor politruci incompetenti , ingamfati, carora li s-a "umflat capul " de cata prostie incape un el" si care nu ar trebui nici macar sa deschida usile de la ministerul,transporturilor si nu sunt buni nici macar sa traga apa la wc.urile ministerului. CFR si in general transporturile trebuie sa incapa pe mana profesionistilor nu pe cea a politrucilor !! SE AUDE !!

30 iulie 2021 20:12

Păduchioșii de la PDSR au cel mai educat electorat Format din interlopi, rromi fără carte, asistați sociali, pensionari cu vederi bolșevice, deținți din pârnaie (pușcăriașii voteazî 100% cu P$D, partidul amnistiilor, al pensiilor speciale).

30 iulie 2021 16:49

UNFORGIVEN Ce scuze ba nesimtitilor, credeți ca parinții aia ai copiilor chinuiti fara apa si mancare le trebuie scuze ? Nu, le trebuie o garantie ca nu se va mai repeta o asemenea barbarie. Garantia ar fi demisia si inlocuirea voastra cu altii mai competenti, in stare sa gaseasca o solutie. PS: Apropo, dle. Secretar de Stat Arafat, si asta era o situatie de urgența si de activat plan rosu !

30 iulie 2021 16:27

Încă n-ai futut în cur un șobolan bolșevic? Ce aștepți? E o îndatorire patriotică!

30 iulie 2021 16:21

Pentru retardații făcuți din LABĂ și cărați de muște-n p.z.d.a. mergeți la vacile care v-au fatat și dațile până le ALBIȚ!!!!!

30 iulie 2021 15:31

Utați-vă cu arată ”ROMÂNIA EDUCATĂ” a lui Iohanis Vai de țărișoara asta dacă a ajuns să fie condusa de idioți, proști, nesimțiți, ......., precum iohanis, drulă cîțu, .....și toate scursurile #rezistaci......AMIN!!!!

30 iulie 2021 15:29

je, militant PSD online Visez sa fiu sodomizat de insusi Victor Ponta, care l-a sodomizat si pe Adrian Nastase. Am auzit ca e foarte pervers in pat. Am un fetis pentru baietii rai. Poate imi povesteste si cum i-a scutit pe kazahii de la MuayGaz de datoria de 600 de milioane de euro si ce comision gras si-a luat...

30 iulie 2021 15:14

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

30 iulie 2021 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.