E o nebunie ce reușește la această vârstă. Avea să spună gigantul Caeleb Dressel, "topit" după David Popovici. E ca și cum Joe Biden ar fi fascinat de Klaus Iohannis. Sub ochii noștri se întâmplă o minune și nu știm să o slăvim.

“Tinerii de azi nu știu să moară, ca să învie,” acuza, în urmă cu mulți ani, gigantul canotajului mondial, Elisabeta Lipă. Fie vorba între mine și cititorul care mă suportă zi de zi, că dacă ar fi să fiu invitat într-o seară la o cină, concomitent de președintele țării și de președintele Federației Române de Canotaj, aș alege, fără să-mi opresc respirația, varianta a doua.

Tinerii de vârsta lui David își freacă touch-screen-urile. E dimineață în zori. Fac o pauză de la obișnuita trăncăneală. Rețelele sociale se blochează. Preț de o clipă. Exact ca limba bunicii pe cerul gurii, atunci când aude zvonul bisericii bătând de Liturghie. Privirile se încoardă. Nimeni nu mai răsuflă. Toți încearcă, preț de o secundă, să-l imite pe David, românul ce nu-și scoate capul din bazin, pentru a nu pierde o miime de secundă. Ajunge la o fracțiune de secundă, preț de un fir de păr, de podium. Astăzi nu mai contează că se acuză de o respirație prea lungă, pentru un finish mai scurt.

Integral pe România LiberăComentarii

Lucifer Mda, voi slobozi legiuni împotriva ta. Vei fi sodomizat, ți se va umple sufletul de groază. Vei boli, îți vor muri apropiații. Te vei ruga să mori... Să nu zici că nu ți-am spus. You don't mess up with Lucy!

2 august 2021 7:04

Baron corupt, putred de boga:l- aș fute-n cur pe Xi Jinping-pong . Acum!

1 august 2021 23:02

Măi Lucifer, eu zic să-l sodomizezi pe boul de taică-tu, care te-a slobozit în curul mă-tii, că mă-ta, săraca Joiană, n-are nici o vină, ea numai te-a băligat pe lumea asta, ce să-i faci? Tu te încăpățânezi să rămâi la stadiul de balegă comentând aici, deși ești impotent ai vrea să-i fuți pe toți în cur, mai bine du-te la păscut pe miriște undeva, poate halești vreo balegă de-ți mai vine mintea la cur, că ce ai tu umeri e numai o găoază cu buci. Amin, zic ție poponarule!

1 august 2021 20:17

Lucifer Mda, te-aș sodomiza, dar ce să profanez la tine?

1 august 2021 12:02

Mda! Noul goliat, care căcare Goliat măi autorule pleoștit? Goliat cu literă mică, mai c-ar merge, pentru că individul NU a luat nici o medalie, de parcă NU a concurat la jocurile olimpice. Iar Loază ăsta de autor s-a cufurit nene ditamai articolul pentru amărâtul ăsta de sportiv care s-a înnecat ca țiganul la mal.

1 august 2021 5:13

Baron corupt, putred de boga: aș fute-n cur un postac bolșevic. Acum!

31 iulie 2021 22:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.