Premierul Florin Cîțu și liderul social-democrat Marcel Ciolacu s-au confruntat în sondaje pe Facebook, vineri, pe teme legate de economia României.

Premierul Florin Cîțu i-a întrebat pe urmăritorii săi de pe Facebook cât cred că va fi creşterea economică anuală în T2: 6%, 12% sau 18%. În urmă cu două săptămâni, premierul spunea că urmează o creştere economică de cel puţin 10%.

„Întrebare simplă pentru români, dar dificilă pentru PSD. Cât este creșterea economică anuală în trimestrul II?
A. 6%
B. 12%
C. 18%”, este postarea premierului.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a oferit o replică premierului printr-un sondaj propriu, tot pe Facebook.

”Big time”, sloganul folosit de Cîțu în strategia de comunicare în competiția pentru șefia PNL, este unul dintre răspunsurile pe care l-au putut bifa cei care au răspuns la sondajul creat de Marcel Ciolacu.

„Asta nu o să vă întrebe niciodată Cîțu. Cu cât credeți că a scăzut nivelul de trai al românilor în guvernarea Cîțu?
A. -6%
B. -12%
C. -18%
D. Big time”, scrie Ciolacu.


Comentarii

PSD = Cel mai cel partid politic pentru România PSD care din 1990 până azi a făcut 80% din datoria externă a României, înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările sale. Totalul datoriei externe a României acum e 121 miliarde euro. Națiunea oare va ierta acest partid neo-marxist-împuțit care e PSD?

1 august 2021 20:57

Dacă mai există vreun Liberal cu Carnet de Partid ce mai crede că PNL-ul ăsta mai are viitor politic în România se înșeală amarnic !....Domnule, și PNL-iștii sunt la ”ciolan” !.....Dacă erau ”fomiști” în opoziție mai credeam....S-au făcut ei între ei Lichele și Trădători, s-au amenințat cu Pușcăria și Dosare Penale, s-au zgârâiat muierile liberale cu bărbații liberali ...dacă și-au bruscat cu bodyguarzii până și Președintele Partidului ....se huiduie ei între ei la ședințe.....A început și ”faza pe destituiri”.....Acum se fac Staliniști unii pe alții....Iar cei de la Timiș s-au bătut între ei cu Poliția de față !....Până la 25 Septembrie în ritmul acesta vom asista la ”Noaptea cuțitelor lungi” între PNL-iști....Și toate se întâmplă în bătaia de joc a poporului și a României abandonându-se guvernarea cu totul !.... PNL-iștilor, în ritmul ăsta urmați ”Calea Țărăniștilor” la viitoarele Alegeri Parlamentare din 2024 !.....Să nu credeți că poporul ăsta sărcit și mai mult de indolența voastră vă va ierta !!!....Și dacă nu sunteți convinși de asta înseamnă că sunteți proști dea binelea !...

1 august 2021 14:14

Viorel Hrebenciuc, ocnaș în devenire ca tot husenul care va servi patria la ocnă Același comentariu. Punct

31 iulie 2021 22:45

Viorel hrebenciuc, ocnaș în devenire ca tot husenul care va servi patria la ocnă Recomand ăluia cu curul nebărbierit la ten care mai e și șeful de trib al PSD să ne spună nouă boborului cu cât a înglodat România în datorii externe din 1990 până azi PSD în toate guvernările sale. După care recomand aceluiași Cur nebărbierit să servească o Euro-Muie că e dă la UE. Muie PSD!

31 iulie 2021 22:44

Intrebarea corect formulată de Căcîțu este: cu cât credeți că crește nimicul? Ecce evident că +18 de la Căcîțu cu -18 de la Ciolac dau fix 0 leșinat.

31 iulie 2021 1:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.