E oficial! Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) a devenit, de azi, doamna Bănică. Sandra și actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie, într-zi de foc, așa cum e și dragostea lor.

Anunțul a fost făcut pe Facebook chiar de prietena Sandrei, fosta mare gimnastă Andreea Răducan, care jubila că destinul i-a îndeplinit o tradiție de la propria nuntă: Sandra Izbașa a fost cea care a prins, atunci, buchetul de mireasă. "Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!", a scris Andreea Răducan.

Într-adevăr, frumoasa veste a fost confirmată și de Ana Baniciu, prietenă și ea cu mireasa, care a pus pe Instagram imagini video de la cununie. Sandra și Răzvan au avut parte de o ceremonie în aer liber, decorul a fost elegant, rafinat, au predonimat florile albe, iar invitații s-au bucurat de moment, uitând de canicula de afară. Sandra a purtat o rochie de culoarea untului, cu bretele fine, iar mirele, un costum de culoarea oului de rață.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.