Dacia Unirea Brăila, club ce se pregătește de startul Ligii a doua, a atras un investitor de renume. Al Dahra - Agricost, o companie condusă de Mihai Solomei, cu activitate în România și Arabia, a venit alături de clubul din Brăila. Cele două entități au mai colaborat și în anii 90.

"Al Dahra – Agricost se alătură Daciei Unirea Brăila! Clubul nostru anunţă că astăzi, 29.07.2021, s-a semnat acordul de parteneriat între Dacia Unirea Brăila şi Al Dahra - Agricost. Oficializarea parteneriatului a fost făcută de Directorul General al Al Dahra-Agricost, Mihai Solomei şi Valentin Avramescu – Preşedintele Daciei Unirea Brăila.

În istoria de peste un secol a clubului, reprezentativă este perioada anilor '90 cand echipa fanion a oraşului a activat în Liga 1, a jucat o finală a Cupei Romaniei şi a fost semifinalistă a Cupei Balcanice. Principalul finanţator al clubului în acea perioadă a fost Insula Mare a Brăilei, astăzi Al Dahra-Agricost!

Integral pe sport.roComentarii

Socotitorul Iosif Pintilie ca mai toti ziaristii zilelor noastre sunt cam analfabeti. Ce sa faci? Asta invata ei la scoala, dar si acasa. Tinerii de astazi se gandesc doar la bani, alcool, droguri si sex. Generatiile de tineri dinainte de '90 se gandeau in primul rand la scoala. Trebuia muncit din greu ca sa faci o facultate. Azi cu 3000 de euro/an nici nu trebuie sa mergi sa-ti ridici diploma. Ti se aduce acasa.

31 iulie 2021 13:49

Oltean Cine a mai auzit de tara "ARABIA" ?

31 iulie 2021 4:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.