Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că o persoană care se infectează cu tulpina Delta a virusului SAR-CoV-2 are o încărcătură virală care poate fi şi de o mie de ori mai mare decât varianta iniţială a virusului. În cazul persoanelor vaccinate cu serul bazat pe ARN Mesager, anticorpii au o activitate neutralizantă de trei ori mai redusă faţă de varianta Delta, arată el. Gheorghiţă adaugă însă că vaccinarea „reduce de 25 de ori riscul de a ajunge la spital”, transmite News.ro.

Valeriu Gheorghiţă susţine că România este, în acest moment, „mult sub media europeană” în ceea ce priveşte vaccinarea anti-COVID şi face din nou apel la populaţie să de vaccineze.

„Trebuie să ne vaccinăm şi să nu mai amânăm această decizie pentru că ne uităm la ce se întâmplă în celelalte ţări, la ce se întâmplă în Europa, la ce se întâmplă în Statele Unite, unde numărul de cazuri generate de infecţia cu varianta Delta a crescut foarte mult, or din acest punct de vedere este păcat să pierdem beneficiile pe care le-am obţinut până la acest moment”, a declarat Gheorghiţă, duminică seară, la Antena 3.

Integral pe G4media.roComentarii

Pute a căcat, deci e psd-istul Paulus prin zonă Pestifelică ființă! Pestifelic partid...

3 august 2021 3:13

USC (Uniunea Salvați Căcîțul): Fii patriot si doneaza doza ta de "vaccin" avortonilor Căcîțu si/sau (co-)avortonului sau "colonel" (cu mentiunea "a se administra în carotida") si câstigi noul divais "Dek-urs-ămăiey" produs de Huawey - RETINE: Huawey - Dekursămaiey!

3 august 2021 0:12

@ Muie PSD Băi Paulus, ce faci? Îți dat muie singur? Te muiești solo? Te lingi în falus ca Grivei? Văd că bei pișat și nu e de fată mare, te felicitez, poponarule! Poponautule, ești obsedat de sex, sărmane impotent, vai ș-amar de curul tău, că ăla al tău numai cap nu e, nu e decât o pereche de buci franjurate la găoază. Amin zic ție, poponautule!

2 august 2021 21:03

Muie Psd Eu prefer tulpină de prostovan, Produce și citokine și belește și euro-poola impecabil. Mai bine decât mine când mă văd cu #rezistacii mei. Am încercat metoda și cu pizdace, dar mi s-or pișat în gură. Niște nenorocite lipsite de educație. În veci n-o să avem o Românie educată sexual corespunzător...

2 august 2021 15:55

Adrian Năstase, zis și Sodomitul... Eu prefer tulpina africana. E mult mai groasa...

2 august 2021 11:58

Vor muri 200.000 de sobolani antivaccinisti. amin!

2 august 2021 11:17

gaozar bolsevic depistat: 10:11

2 august 2021 11:13

G4Media Ce dracu, măh Valerică Gheorghițel, doar cu 1000 de ori încărcătură virală mai mare ne fericește variant Delta de coronavirus?! Ne așteptam să fie acolo de milioane de ori mai mare. Cum să se justifice astfel eforturile laboratoarelor noastre de a scoate o nouă variantă? Și chiar și-așa. N-ai ocservat că lumea nu se mai sparie cu una, cu două? Vino și tu cu o rectificare a declarației și spune că măcar de o sută de mii de ori ecce mai mare!

2 august 2021 10:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.