Firma de consultanță care l-a avut ca membru fondator pe actualul premier Florin Cîțu, dar care a fost controlată ani de zile de actualul europarlamentar USR-PLUS, Dragoș Pîslaru, fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, a derulat, în ultimul an, contracte pe bandă rulantă cu ministerele Executivelor PNL și, ulterior, PNL – USR-PLUS – UDMR.

Dacă în primăvara anului trecut, în plină pandemie de Covid-19, firma respectivă primea un contract de la Ministerul Fondurilor Europene, în prima jumătate a anului în curs, societatea a încheiat contracte atât cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, cât și cu Ministerul Justiției.

În prezent, societatea este deținută, în proporție majoritară de un grup de investiții eston. Compania respectivă oferă consultanță în domeniul fondurilor europene și, inclusiv în timpul guvernului PSD, în urmă cu trei ani, a primit un contract de la ministerul de resort, ca lider al unei asocieri din care a făcut parte și compania înființată de actualul vicepremier, Dan Barna.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Căcîțu Cu asta vă arăt cu subect și predecat că, la o adică, n-am mamă, n-am tată. L”etat c”est moi! Dau bani cui vreau și cât vreau. Eee, futu-vă-n gât!

2 august 2021 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.