Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat, duminică, la Vrancea, un avertisment către un inamic nevăzut, ”din exteriorul PNL”, pe care îl acuză că încearcă să intervină în alegerile interne pentru șefia partidului.

„Le atrag atenţia celor din exteriorul PNL, care îşi bagă coada de două luni în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi ale altora, că eu nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am!”, a declarat Orban, fără să elaboreze sau să-i indice mai clar pe adversarii din umbră.

Cu cine se luptă, totuși, Orban? Cui sunt adresate aceste mesaje amenințătoare, aparent criptate? Pentru publicul larg, vorbele liderului PNL nu par să aibă prea mult sens, dar în interiorul partidului ele reprezintă o primă confirmare că în jocul intern au intrat instituțiile de forță ale statului.

Integral pe G4media.roComentarii

Măi muistule Paulus, cu un neom ca tine bătut în cap și infectat de neo-marxism moscovito-rus, nu se poate dezbate nimic, indiferent de dovezi, argumente și detalii de presă. Pentru un Răspândac fezandat ca tine, orice aluzie sau presupunere despre implicarea serviciilor, pentru tine e dovadă clară, problema e că de la supoziții, ipoteze și presupuneri până la realitate e cale lungă și numai un om cu mintea limpede și logică poate desluși esența care e undeva în suspensie la mijlocul chestiunii ca de obicei. Pe mine nu mă ustură nimic, eu știu întotdeauna să ajung la esență, pe când tu bați câmpii și te lovești de tot felul de diversiuni mai mult sau mai puțin închipuite, Așa că ia tu o mUE, că e mai sănătoasă și dispari d-aci că poluezi peisajul cu Xi Jinping-pong-ul tău leșinat și răsuflat. REȚINE: Huawei - Dekursămăiey! După care mă poți cunilicționa pe săturate. Muie! Muie PSD!

4 august 2021 2:03

Xi Jinping-pong Fute un gaozar bolsevic din Ambasada RPC la Bucuresti si câstiga noul divais "De kur să mă iey!" produs de inginerii dela Huawei - RETINE: Huawei - Dekursămăiey!

4 august 2021 0:18

gaozar EURO-bolsevic depizdat: 13:57

4 august 2021 0:15

Moartea pe scaunul electric: Nu gasiti ca EURO-dobitocu' ala din poza seamana (leit-poleit & in mod frapant) cu ... mine?!

4 august 2021 0:14

Fute repede un sobolan negationist, injecteaza-ti 15-16 doze de "vaccin" / "rapel" în bulbul rahidian, muta-te la Bellu si "protejeaza"-ti colegii de cavou - #ACUM!

4 august 2021 0:11

Dan Barna (sugator de #EURO-poolla, n.m.) Daca nu o iau în ciock 24 din 24, nu simt ca sunt "om"(nou-noutz)!

4 august 2021 0:08

Ce e, muistule? Te-a apucat turbarea? Te ustură? Uite că Dan Tăpălagă s-a enervat și a spus, pe bune, niște adevăruri crunte despre lăbărari, securiști, iohanniști și porcurori. Nu deslușesc însă prea bine motivele pentru care aruncă cu cataroie, dar o face bine, mai ales că scrie clar, limpede, la obiect și cu logică. Nu diareea incontinentă, împrăștiată și sordidă, care ecce marca stilului tău. Ești sony belit la ambele capete, băiatule!

3 august 2021 9:33

ABCD Ptruu! Gloabelor Johaniste, v-a lovit amnezia cu "ce partide au guvernat Tara de 32 ani", rezistaci sobolani PNL/USR/PLUS nu mai prostiti pe nimeni, numarati sobolanilor pe degete si va iese ca, 18 ani guvernele dreptace Conventia Democratica, PNL si PDL au jefuit Bugetul si au vandut industria Romaniei, ex. Telekom perla coroanei vanduta de PNL unei casute postale cipritote, si pretul incasat juma' la Buget, juma' in conturile PNL, iar acum, derbedeii USR/PLUS se screm sa vanda spitalele de Stat, sa ajunga romanii sa moara pe strazi. Huooo! "guvernul meu" de sobolani si gunoaie

3 august 2021 8:29

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Mda! Strălucit articol, strălucit autor. Problema e mult mai searbădă și mai fantomatică decât pune accent autorul, accent pe care tovarășul neo-marxist fezandat Paulus îl întărește la superlativ. Păi, dacă sunt numai două evenimente pomenite care ar putea eventual ridica niște semne de întrebare, ele sunt cam puțintele, chiar dacă există. Chestia aia cu presupunerea că Iordache ăla e un fel de amic apropiat al lui nenea Ludovic, e numai o speculație de moment ticăloasă și nemernicită, iar chestia aia cu liberalul ăla care are niște bube-n cap mai vechi e ceva normal care se întâmplă în toate țările civilizaie și avansate ale lumii atunci când se apropie o luptă politică, fie că e vorba despre alegeri electorale generale sau locale, fie că e vorba despre o luptă politică pentru șefia unui partid, ca-n cazul de față. Iar cum în țările civilizare și avansate respective, nici un serviciu secret NU se implică de nici un fel, oare care căcare de ce la noi în România se poate măcar presupune așa ceva? Pentru că atunci când era Băsescu tartor de țară aparent serviciile s-ar fi implicat direct? Păi, chiar dacă atunci pe vremea lui Băsescu ar fi fost unele suspiciuni legate de servicii, acele servicii l-au ajutat într-o foarte mică măsură pe Orbetele națiunii, când respectivul era suspendat și i-au amenajat la locul exilului românesc unde orătania avea biroul un centru de comunicare cu niște telefoane directe cu insituțiile statului, atât. Că de la chestia asta se poate amplifica o enormitate imposibilă e una, aparențele înșeală. Iar acum, nici vorbă de așa ceva, numai niște presupuneri și suspiciuni legate de eventuala simpatie a lui Iohannis pentru actualul premier, atât. În rest, s-auzim numai de bine!

2 august 2021 20:25

Măi Muistule Paulus, îl ridici în slăvi pe autor, punând accent negativ pe aceeași tevatură pe care o idolatrizai pe vremea când președinte al țării era Băsescu. Cum pula calului atunci aprobai fervent toate metodele respective, care azi sunt numai presupuse de anumiți răspândaci neo-marxiști ca tine și ca alți câțiva sleiți și speriați și leșinați staliniști fezandați fani fanatici ai PSD-ului împuțit neo-marxist? Culmea ironiei e că Băsescu atunci fost membru PDL, provinea din fostul PSD, iar acum tu ești de partea PSD pe când pe vremea lui Băsescu erai mare lăbărar democrăcănat. Mai du-te-n pula calului cu toate zvonurile tale iscate propagandistic neo-marxist.

2 august 2021 20:11

PSD = Cel mai cea și cel mai hăis partid politic din România PSD care din 1990 până azi a făcut 80% din datoria externă a României, înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările sale. Totalul datoriei externe a României acum e 121 miliarde euro. Națiunea oare va ierta acest partid neo-marxist-împuțit care e PSD?

2 august 2021 20:01

Nu sunt nici pe departe vreun fan de-al lui Dan Tăpălagă, dar comentariul său este de adevărat meseriaș al condeiului și pe deplin îndretățit. S-ar putea crede că ecce un critic înrăit al PNL-ului, dar nu, omul își deapănă analiza cu durere și dezamăgire sinceră. Ba chiar pune accentele necesare pe posibilele îmbârligături ale serviciilor secrete și ale lui Ionannis în jocurile interne ale peneliștilor, ba și ale actorilor politici deghizați din justiție. Toți vor să înregimenteze cireada lăbărară în ograd facțiunii pe care o srvește, contribuind, fără să-și dea seama, la pulverizarea completă a ceea ce a mai rămas din moștenirea Brătienilor și anume filonul național. Această ultimă idee îmi aparține, dar comentariul domnului Tăpălagă mi-a inspirat-o. Plutește printre rândurile acestuia!

2 august 2021 16:30

x Psihopatul cu 'bolsevic gaozar " , "muie", "fute" depisteaza-ma daca ai curaj, psihopatule, fata-in-fata, la sediul PNL, ti-am pregatit cateva shuturi in koor, si doi pumni in gura, sa-ti culegi dintii de pe trotoar ! Inghite-ti pastilele si trage-ti prafurile pe nas, psohopatule, agasezi lumea, pe aici, ca o musca verde de cacat.

2 august 2021 16:29

Pentru 13,57 Măi negăozare,cu ”găozarul bolșevic depistat”, zi ceva care am mințit din postarea mea !....Totul este purul adevăr !....

2 august 2021 16:05

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

2 august 2021 15:31

gaozar bolsevic depistat: 12:05

2 august 2021 13:57

Dacă mai există vreun Liberal cu Carnet de Parti ce mai crede că PNL-ul ăsta mai are viitor politic în România se înșeală amarnic !....Domnule, și PNL-iștii sunt la ”ciolan” !.....Dacă erau ”fomiști” în opoziție mai credeam....S-au făcut ei între ei Lichele și Trădători, s-au amenințat cu Pușcăria și Dosare Penale, s-au zgârâiat muierile liberale cu bărbații liberali ...dacă și-au bruscat cu bodyguarzii până și Președintele Partidului ....se huiduie ei între ei la ședințe.....A început și ”faza pe destituiri”.....Acum se fac Staliniști unii pe alții....Iar cei de la Timiș s-au bătut între ei cu Poliția de față !....Până la 25 Septembrie în ritmul acesta vom asista la ”Noaptea cuțitelor lungi” între PNL-iști....Și toate se întâmplă în bătaia de joc a poporului și a României abandonându-se guvernarea cu totul !.... PNL-iștilor, în ritmul ăsta urmați ”Calea Țărăniștilor” la viitoarele Alegeri Parlamentare din 2024 !.....Să nu credeți că poporul ăsta sărcit și mai mult de indolența voastră vă va ierta !!!....Și dacă nu sunteți convinși de asta înseamnă că sunteți proști dea binelea !...

2 august 2021 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.