Alexander Zudov, actorul acuzat de viol, fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare. Judecătoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Alexander Zudor la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol (faptă comisă în 1 noiembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol (comisă în 5 decembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la viol (infracţiune din 15 decembrie 2020). Bărbatul care a jucat în mai multe reclame amenința femeile cu un cuțit în plină stradă sau în lift. Decizia instanţei poate fi atacată cu apel.

"Contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse - 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie", se arată în decizia instanţei.

Polițiștii au primit plângeri de la trei femei. Primul caz a fost înregistrat la începutul lunii noiembrie 2020, atunci când bărbatul a amenințat cu cuțitul o femeie care mergea spre casă. Mai apoi, polițiștii au mai primit două plângeri de la femei care semnalau că în timp ce se aflau pe stradă sau în lift, au fost amenințate și abuzate sexual.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Kuminecăturile Gemene Celebrul cântăreț de muzică poponară și actor în propriile reklame la cârnaț, Cristian Homobuci, evident ecce neprihănit... Ecce Normal. Unu cu unu face doi, o grămadă de pizdaci n-are ce căta-ntre noi.

2 august 2021 21:21

Ecce Kurrupt Poponari din toate țările, muiți-vă! Votați PSD! Eu ecce Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst, adică pe scurt Paulus, neprihănitul Paulussfinkter, alias Kuminecăturile Gemene, Idolul meu ecce Marcelsfinkter Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, cel care nu numai că are barbă ca și Conchita Wurst, dar ecce și pizdac #nerezistac poponar și poponaut ca și mine, care împreună vă iubim cârnațul și cu gura și cu curu. Luați lumina întunericului de la Moscova, că așa zice Pravda! Anusfranjuratus Uber Alles! Kak pișăt nagazet!

2 august 2021 20:33

Ecce Kurrupt Iată în sfârșit un caz ușor de judecat, o gură de aer curat pentru justiția noastră eurovizionară încă atât de fragedă. Magistrații evident nu aveau nevoie de mai multă specializare în cazul ăsta. Dosarul a fost întocmit perfect și pe deasupra bărbatul a recunoscut că are și "o problemă de natură psihică". Nu și-a recunoscut vinovăția dar nici nu a susținut că ar fi neprihănit... Un caz clasic și foarte simplu al unui pizdac penal infractor fomist care își tăia felii de prăjiturică cu tupeu prin oraș. Lucru inadmisibil într-o capitală eurovizionară... După părerea mea ăsta împreună cu toți pizdacii penali ar trebui deportați în Siberia lui Kunt Futin s-o violeze ei acolo pe Mama Rusia... Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest pârț umed. Arianus Uber Alles!

2 august 2021 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.