Dorotheea Petre a povestit cum după ce a avut COVID-19, şi a fost internată trei nopţi la Institutul Matei Balş, a rămas cu o serie de simptome. După vizite la numeroşi medici renumiţi, care au ridicat din umeri, şi după ce a văzut în spitale medici şi asistente care purtau masca sub nas şi nu-şi schimbau mănuşile între pacienţi, actriţa a concluzionat: „Situaţia noastră este cu mult mai gravă decât putem să înţelegem”.

Redăm mai jos postarea actriţei Dorotheea Petre (intertitlurile aparţin redacţiei):

„Acum trei luni am luat şi eu covid-ul. O febră în continuă creştere m-au făcut să aterizez la Balş unde am stat 3 nopţi, din fericire fară suplimentare de oxigen. După externare am zis că am încheiat cu coronavirusul şi că îmi văd de ale mele, dar la câteva zile distanţă au apărut noi simptome: erupţii cutanate de diverse tipuri, palpitaţii, puls ridicat, o enterocolită în urma căreia am slăbit 10 kg şi desigur, simptomele neurologice. În următoarele luni am luat la rând secţiile şi cabinetele de neurologie, gastroenterologie, dermatologie, alergologie din oraş. Am discutat cu medici specialişti în boli infecţioase. Toată lumea ridica mai mult sau mai puţin din umeri, gratulându-mă evident cu tradiţionalul "o să treacă".

Integral pe AdevărulComentarii

Are perfectă dreptate această doamnă! După plecarea masivă în străinătate a medicilor români cu vocație și știință de carte, prim-planul medicinei românești a fost acaparat de așa-ziși medici incompetenți, mulți dintre ei chiar criminali! În timp ce medicii adevărați din țările civilizate caută cu febrfilitate cele mai bune căi de combatere a pandemiei de coronavirus, idioții de la noi s-au bulucit în jurul „protocoalelor” lui Arafat și ale pupincuriștilor de la nivelul Ministerului Sănătății, care s-au aliniat intereselor Big Pharma și ale păpușarilor din Oculta globalistă. Cei dintâi au obiectivul major de a obține cât mai mulți bani de pe urma virusului produs la Wuhan, în China, pe o finanțare de 39 de milioane USD din partea Pentagonuilui american, la recomandarea sinistrului dr. Fauci. Al doilea obiectiv este reprezentat de, interesul sălbatic al globaliștilor de realizare a Noii Ordini Mondiale, cu guvern unic mondial, prin desființarea națiunilor și a religiilor, a moralei și a tradițiilor, precum și depopularea Planetei, chipurile din motive ecologice, în realitate pentru ca elitele globaliste să dispună în totalitate de resursele și bogățiie planetei. Ei bine, doctorașii incompetenți de la noi, alături de politicienii neomarxiști, se alătură acestui curent mondial pentru a beneficia și ei de niște firimituri de afaceri, dar și din prostie și jigodism. Mai sunt, desigur, și în Românica medici adevărați, care caută soluții adevărate împotriva Covidului, dar aceștia sunt marginalizați, ba chiar represați. Vezi doctorița Groșan de la Oradea!

3 august 2021 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.