Un studiu științific arată că recordurile de temperatură în perioadele caniculare vor crește cu 5 grade Celsius în sudul Europei, o dată la 2-5 ani, a afirmat, la Digi24, Bogdan Antonescu, specialist în fenomene meteo extreme. Acesta a explicat că datele dintr-un alt studiu arată că această regiune, inclusiv sud-estul României, Dobrogea și parte din Câmpia Bărăganului, va ajunge la o limită de temperatură peste care corpul uman nu va mai putea trece.

“E posibil ca săptămâna aceasta să avem record de temperatură la nivel european, în partea aceasta de sud a Europei. Sunt lucruri legate de schimbările climatice.

Există un studiu publicat acum câteva săptămâni, care s-a uitat exact la lucrurile acestea, faptul că de la un an la altul avem noi recorduri de temperatură. Dacă ne uităm la recordurile din Canada, SUA, studiul acesta ne spune că ne așteptăm în viitor să avem din nou astfel de recorduri.

Integral pe Digi24Comentarii

Azi vei urina pe un bolșevic. Vei indeplini o îndatorire pariotică. Îm plus, vei întineri 12 ani. Amin!

3 august 2021 9:43

Paulus, sodomitul de serviciu al P$D căcat mănânc, căcat vomit

3 august 2021 7:42

Paulus, militant PSD, zis și Căcat 23:54

3 august 2021 3:11

Bogdan Antonescu De când sug EURO-poolla în public si tot "accesez" felurite "fonduri" (de EURO-spaga free-tax pentru defecarea de ECO-bashini media, n.m.) ma tot mir ca DIICOT-ul nu vine sa ma salte odata!

2 august 2021 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.