PSD a transmis că primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere a preţurilor din ultimii 13 ani şi somează Guvernul Cîţu să ia decizii de urgenţă pentru a-i ajuta pe cei care „nu mai pot să facă faţă scumpirilor”.

Social-democraţii au amintit şi de adoptarea legii consumatorului vulnerabil şi insistă ca proiectul să fie înscris pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor, în sesiunea extraordinară.

„OFICIAL! Primele şase luni ale acestui an au adus cea mai mare creştere de preţuri din ultimii 13 ani! PSD somează guvernul Cîţu şi pe liderii coaliţiei de guvernare să coboare în lumea reală! Şi să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate şi să ia decizii de urgenţă prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă faţă scumpirilor.

Integral pe AdevărulComentarii

pagubitu Baiii Gaaata ma care ati guvernat atata si ne plangeti de mila .Noua.Caatzzz care ragaiti de muie ca porcii de laturi,va gasi dragostea de popor acuma,Gasca de baroni,puscariasi,actuali fosti si viitori.Ma mir ca nu va e rusine ,te pomenesti ca ati ramas numa fete mari in partid?Taceti naibii din gura ca nu vas mai alege decat daca va immpartiti averile romanilor va luati cate o garsoniera,veti merge cu bicicletele la serviciu si pe teren,si veti avea salarii obisnuite ,si fara imunitati prostesti.Veti ramane in istorie si cu gloria de salvatori ai tarii.In rest catzzzz si lasati prostiile si demagogia ca nu va mai crede nimeni nici pe voi,Dar nici pe altii.

4 august 2021 8:28

Muie Psd si postacilor Psd Se putea ca securisti,comunisti,,hoti si penali Psd sa nu isi trimita imputiti de postaci Psd-isti..

3 august 2021 20:59

ion PNL impaduchiat de PDL-paduchii lu' Basescu, cele ma rapace si periculoase jivine : Turcanu, Blaga, Roberta Anastase, Videanu, si toate javrele lu' Basescu, nu s-au saturat bashinoshii cat au jefuit timp de 12 ani, acum sunt "dreptaci" in "guvernul meu" Huooo!

3 august 2021 7:21

ABCD Ptruu! Gloabelor Johaniste, v-a lovit amnezia cu "ce partide au guvernat Tara de 32 ani", rezistaci sobolani PNL/USR/PLUS nu mai prostiti pe nimeni, numarati sobolanilor pe degete si va iese ca, 18 ani guvernele dreptace Conventia Democratica, PNL si PDL au jefuit Bugetul si au vandut industria Romaniei, ex. Telekom perla coroanei vanduta de PNL unei casute postale cipritote, si pretul incasat juma' la Buget, juma' in conturile PNL, iar acum, derbedeii USR/PLUS se screm sa vanda spitalele de Stat, sa ajunga romanii sa moara pe strazi. Huooo! "guvernul meu" de sobolani si gunoaie

3 august 2021 7:02

Oltean Unde sunt banii pe care PSD vrea sa-i imparta ? Tara este indatorata pana peste cap, preturile, pe plan mondial, la gaze si petrol sunt la maxime istorice, productia industriala in Romania este lohn etc. Daci - revin la intrebare.

3 august 2021 3:59

Figaro din Sevilla, bărbier notoriu Ruso-urangutanul nebărbierit la curul tenului lui tot ca un aurolac și ca un om al străzii arată? În altă ordine de idei, PSD ar trebui să transmită cu cât a ruinat România din 1990 până azi în toate guvernările lui înglodând țara-n datorii externe. Adicătelea, să-și asume responsabilitatea pentru crearea a 80% din totalul datoriei externe naționale, adică cele 85 de miliarde euro cu care a îndatorat România pentru mai multe generații. Totalul datoriei naționale externe e acum 121 miliarde euro. Referitor la scumpirile de produse, din păcate au loc în toată lumea și sunt o consecință a epidemiei mondialiste creată de acest virus care încă nu e bătut, deocamdată. Desigur că scumpirile nu sunt justificate în cea mai mare parte a lor, dar asta e situația. Dacă-n America de Nord unii politicieni grei din administrația de stat și de guvern au încercat să amelioreze scumpirile nejustificate, reușind în foarte mică măsură ceva concret, din păcate toată lumea are de suferit din cauza acestei consecințe nefaste. Iar la final, PSD-ul are dureri acute-n găoz despre suferințele boborului, bobor pe care l-a manipulat mincinos și l-a batjocurit dintotdeauna, mărind salariul minim și pensia minimă cu câte 20 de lei chiori, concomitent cu mărirea salariilor din admimistrația de stat locală și centrală de câteva zeci de ori, plus acordarea de pensii speciale ălora. Așa că... Muie PSD!

2 august 2021 22:51

PSD = Cel mai cea și cel mai hăis partid politic din România PSD care din 1990 până azi a făcut 80% din datoria externă a României, înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările sale. Totalul datoriei externe a României acum e 121 miliarde euro. Națiunea oare va ierta acest partid neo-marxist-împuțit care e PSD?

2 august 2021 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.