Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Balş" din Capitală spune că toți pacienții din valul patru au varianta Delta și sunt pacienți nevaccinați care nu au trecut prin boală.

„Valul al patrulea ar putea să fie un val mult mai echilibrat. Cei care au trecut prin boală și cei care s-au vaccinat au imunitate. Imunitate care imprimă la nivel celular, dar și la nivel de anticorpi. Și atunci ne putem aștepta la un număr mare de infecții, dar, din fericire, sau așa ar trebui să se întâmple, ar trebui să avem un procent foarte mic de forme severe.

Apropo de presiunea la nivelul domeniului medical, în mod sigur ar trebui să fie o presiune mai mică raportând la ce știam noi din valorile anterioare. Ce trebuie să facem în această situație? Să fim realiști și să realizăm că va fi o situație grea din punct de vedere epidemiologic, probabil din august, trebuie să prevenim și să ne vaccinăm.

Integral pe Realitatea.netComentarii

La câte minciuni propagandistice a defecat doctorașul ăsta idiot poa să declare că Einstein a primit deja a treia doză de vaccin, oamenii cu judecata la purtător nu vor face decât să râdă în hohote de glumițele lui. Așa și murătura de Biden spune că valul al patrulea este al nevaccinaților, în timp ce statisticile oficiale hamericane raportează mii de morți vaxcinați săptămânal. Nu uitați însă că acei mii de morți se raprtează la o poulație de 300 de milioane, nu la cei vreo 15 milioane care mai hălăduiesc prin Românica. Deocamdată, în Românica au mai murit în ultimele zile doar 10-15 covidiști, dintre care jumătate au murit de râs la auzul gogorițelor „doctorului” Adrian Marinescu. Or fi murit și nevacinați, dar nu crez că don doctor s-a uitat în curul lor să vadă că sunt antineomarxiști. De ce nu spune ipochimenul că în perioada de vârf a valului patru întâmplată în India, attunci când mureau 4-5000 de indieni pe zi, indicele de infectare al celor 1,4 MILIARDE de indieni era de cel puțin 5 ori MAI MIC decât în vârful valului 3 din Românica. Aceasta din cauza discrepanței demografice uriașe dintre România și India. Și, deodată, subiectul India a dispărut din atenția opiniei publice mondiale, ceea ce înseamnă că situația s-a ameliorat rapid! Credeți cumva că din cauza vaxcinurilor hamericane? Nici vorbă! Cred că indienii nici n-au avut acces la ele. Nu le-a fost însă nicio târșeală să folosească masiv Ivermectina, despre care ,specialiștii” lui pește prăjit din Românica afirmă, la unison cu Big Pharma, că ar fi bună doar pentru combatere râiei! N-așa, măh Adiță Murătură?

3 august 2021 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.