Ursul care a l-a ucis pe Mihai Cadar, un tânăr cioban de 26 de ani care muncea la o stână din județul Harghita, a fost găsit mort, în pădure.

Mihai Cadar lucra ca cioban la o stână din Harghita, el fiind din judeţul Mureş. Vineri, pe 23 iulie 2021, Mihai a mers împreună cu un coleg să sperie un urs care atacase o vacă.

Ursul a devenit violent şi i-a atacat pe cei doi bărbaţi. Primul atacat a fost colegul lui Mihai, acesta fiind sfâşiat pe faţă, mâini şi piept de bestia dezlănţuită. Mihai a încercat să îl ajute, însă a fugit în pădure atunci când ursul l- a atacat şi pe el.

Integral pe Evenimentul Zilei


Alte articole pe același subiect


Comentarii

O realitate trista Lihnit de foame, ursul a facut ceeace orice om ar fi facut : a cautat de mancare.Cum nu a stiut sa ceara voie si nici bani nu a avut la el ,a luat pe propria raspundere hotararea de a se hrani din turma omului,obicei mostenit din generatiile anterioare.Omul nu a dorit sa fie bagubit si a atacat ursul.Duelul s-a terminat cum s-a terminat .Misterul ramane cum a murit ursul :-s-a sinucius din cauza regretelor ulterioare,a fost ajutat sa se sinucida, a murit satul sau flamand? Solutii: 1-crearea de specii de ursi care pot trai fara hrana ; 2.masacrarea lor(solutie agreata de ministrul mediului) si 3.-respectarea si protejarea cu strictete a arealului de raspandire a speciilor salbatice.Nimeni nu-si pune intrebarea cum de ursii, o specie salbatica, care se fereste de om , a ajuns sa scormoneasca in plina zi prin tomberoane pt. mancare ? Ce sa- faci, ursii au ramas singurii patrioti adevarati : nu vor sa emigreze. Industria, agricultura ne-am distrus-o. A mai ramas fauna tarii .

4 august 2021 12:16

waaaawwww . Ciobanul a fost veninos.ursul credea ca-i ...copios.So adiverit asisderea;,,Cine sapa groapa altuia,insusi cade in ea.

4 august 2021 7:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.