Ministrul Sănătății, dr. Ioana Mihăilă, anunță că se lucrează la un set de măsuri prin care să se crească procentul persoanelor vaccinate în România. Într-un interviu acordat News.ro, Ioana Mihăilă susține că printre măsurile care se au în vedere se numără posibilitatea de a acorda bonuri de masă și acordarea de premii în cadrul unor tombole.

“Noi am venit cu propuneri pe care le-am înaintat Guvernului, propuneri care au fost discutate cu Comitetul Naţional pentru Coordonarea Activităţilor de Vaccinare. În acest moment, pe lângă acţiunile pe care le-a pregătit Ministerul Sănătăţii legate de oferirea posibilităţii de vaccinare în ambulatorii, în sensul acesta avem pregătită o Ordonanţă de Urgenţă care probabil că va fi promovată în săptămânile următoare, şi la domiciliul pacientului de către medicul de familie, am venit, de asemenea, cu propuneri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte, dar şi anumite măsuri care să recompenseze şi pe cei vaccinaţi anterior şi pe cei care doresc să se vaccineze de acum înainte.

Deocamdată, avem în lucru o propunere pentru acordarea unor bonuri de masă, pentru cei care se vor vaccina de acum înainte, şi suntem în discuţii, încă nu avem o formă finală, a unor loterii la care să participe toate persoanele vaccinate care doresc acest lucru”, a anunțat ministrul Sănătății.

Integral pe G4media.roComentarii

USC (Uniunea Salvați Căcîțul): Fii progresist si doneaza doza ta de "vaccin" EURO-avortonului Căcîțul F.! Expediaz-o pe adresa Guvernului României cu mentiunea "a se administra intracranian", pentru ca macar organele sus-numitului sa fie "imunizate" & "protejate" si, în caz de ceva, sa le putem vinde sa mai aducem ceva bani la buget ...

4 august 2021 22:59

Oltean pârât și muist Într-adevăr, singurul argument păntru mine ca să mă vaxcinez ecce să mă biciuiască tovarășul Cioloș și să mi-o dea și la cioc-bot.

4 august 2021 14:39

Oltean Pentru prostime, singurul argument este biciul.

4 august 2021 13:08

G4Media Noi zicem că dacă doamna ministru ar oferi și partide de sex, atât pentru Barby, cât și pentru Lesby, succesul ar fi pe deplin asigurat. Altfel, poate doar niște sărăntoci/toace la cap și la pungă vor pune botul...

4 august 2021 9:42

Fute repede un sobolan negationist! .

4 august 2021 8:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.