Apropierea celui mai „sângeros” congres din istoria ultimilor 30 de ani a Partidului Național Liberal tensionează atât de mult lucrurile în interiorul partidului, încât situația se află la punctul de fierbere.

După ce, la finalul săptămânii trecute, președintele în exercițiu al formațiunii, Ludovic Orban, a acuzat ingerințe ale unor forțe din afara partidului, care aduc atingere spiritului democratic, iar senatorul Virgil Guran a vorbit fără perdea de DNA și servicii, ieri, pe grupurile de comunicare ale PNL a circulat un mesaj, postat pe o rețea de socializare de o membră de partid, în care se vorbește în mod direct despre președintele Klaus Iohannis și de dorința acestuia de a conduce formațiunea prin intermediul lui Florin Cîțu.

În postare, președintele este acuzat că, acum, în preajma congresului, face cu PNL ce a făcut, în urmă cu câțiva ani, cu PSD. Interesant este că, la alegerile locale din 2016, când DNA, sub mandatul Laurei Codruța Kovesi, dădea cel mai în forță exemplu de campionat de „anchetat-viteză”, exact același tip de mesaj venea dinspre social-democrați. Culmea, odată cu anchetarea a zeci de primari, parlamentari, șefi de consilii județene de la PSD, a fost prins în morișca dosarelor și Ludovic Orban, proaspăt înscris în bătălia pentru Primăria Capitalei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mda! Aripa ăluia acuză aripa ăluilalt, iar fițuica asta de ziar care e o altfel de Hazna 3, se cacă ditamai articolul neo-marxist. Muie Paulus spumegă mai jos, etc. Vă-n gură cu presa voastră de căcat cu tot! Toată polologhia asta nu e decât o campanie a celor doi tartori, care fac lozinci la minut, că deh, așa-i moda-n cacampanie, că arde țara nene, ăștia trebuie să-și aleagă noul tartor și e o luptă unde fiecare-i dă la gioale ăluilalt până la votul decisiv. E ceva normal pentru o campanie, dar anormal pentru oricine altcineva.

6 august 2021 3:19

PSD = Cel mai cea și cel mai hăis partid politic din România PSD care din 1990 până azi a făcut 80% din datoria externă a României, înglodând țara-n datorii externe de 85 de miliarde euro în toate guvernările sale. Totalul datoriei externe a României acum e 121 miliarde euro. Națiunea oare va ierta acest partid neo-marxist-împuțit care e PSD?

6 august 2021 3:13

UNFORGIVEN Da, Crin Antonescu e de vina ca l-a adus pe Johannis si a distrus PNL , santajat fiind.. Dupa tot pupatul in fund, Orban va lupta si va scinda partidul de aripa Câțu - Johannis si se va răzbuna aliindu-se chiar si cu PSD, ALDE si cine va mai fi, chiar si AUR daca e nevois, ca sa- i dea jos cu USR cu tot, la viitoarele alegeri, caci românii se simt calcati in picioare si umiliti. Poate si mai devreme de alegerile viitoare, caci Orban a avut o ocazie la motiunea de cenzura si a ratat-o. Urmatoarea va fi castigatoare fata de acest guvern incompetent dar agresiv si dictatorial cu poporul roman. PS: Vom vedea cum vor actiona iar si serviciile, sub presiunea maselor, ca.si acum 30 de ani !

4 august 2021 17:23

Liberalilor+USR-iștilor..... Puteți de acum să vă căcați în ele ”Cifre de creștere economică a României” anunţate de Comisia Europeană !....Ce nu înțelegeți voi fraierii de Liberali și USR-iști este că-n România doar o Cifră contează ....Cea de 40%, cifră dată pe la nasul Pensionarilor (cca 5 milioane de Votanți....) cu cât PSD-ul i-a amăgit că le va crește Pensia....de parcă la Sediul Central al PSD-ului din B-dul Kiseleff, Nr.10 este un izvor de bani....și Euroii și Dolarii curg pe Dâmbovița și doar PSD-iștii știu să-i adune și să-i dea tuturor celor ce stau cu ”gura deschisă”.....În România doar cifra de 40% contează !.....În rest pe toate cifrele ignorațile !....n-au importanță !....

4 august 2021 15:34

ciclop atentie PSD si opozitia inclusiv o parte din pnl scurt : i -iohannis trebuie sa fie destituit ! cu cat mai repede cu atat mai bine !! - HAI "CORAJ; INDARJITI-VA " aveti si votul a 5 000 000 -cinci milioane - de pensionari !! LA TREABA !!

4 august 2021 12:54

Mda! Sică ORBAN și ai săi scot de sub covor gunoiul lui Iohannis și al „statului paralel” Este o atitudine benefică pentru detoxifierea relativă a aerului stătut din „era” împuțită a iohannismului. Sică tre să-și pună însă și nițică cenușă în freză pentru celebrele hăulituri în favoarea mormanului de nesimțire germană, de nuanță nazistă, de la Cotroceni, cu prilejul primei campanii prezidențiale a acestuia. Fără îndoială, pâcla de prostie, de cinism și de lăcomie perversă din mandatele bolovanului Iohannis i se datorează, în cea mai mare măsură, PNL-ului și lui Orban însuși. Este de neînțeles cum acești oameni s-au aliniat în spatele lui Iohannis știind și văzând cu ochii lor cum acest individ l-a uzurpat pe Crin Antonescu, omul care îl adusese în PNL, în speranța ca va putea fi un bun primministru! Ipochimenul țintea însă mult mai sus și-l durea în cur de criteriile morale, între care și ideea de loialitate. Cel mai grav ecce însă că-l durea exact în cur și de România, care n-a fost pentru el decât o trambulină spre notorietate, trai neneacă și o eventuală carieră la nivel european!!!

4 august 2021 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.