Premierul irlandez Micheál Martin a anunțat, marți, într-un mesaj pe Twitter, că țara sa a finalizat un acord cu România pentru vânzarea a 700.000 de doze de ser anti-COVID. Achiziția fusese anunțată la începutul lunii trecute de guvernul irlandez, însă atunci era vorba ca țara noastră să furnizeze 1 milion de doze.

Oficialul de la Dublin califică acordul drept „o veste fantastică” pentru campania de vaccinare din țara sa, unde peste 72% din populația adultă a fost imunizată cu schema completă, potrivit publicației Irish Central.

„Am încheiat un acord prin care ne-am asigurat 700.000 de doze suplimentare de vaccin anti-COVID-19 din România. Sunt vești excelente și un implus binevenit pentru campania noastră care se bucură ce un sprijin imens din partea publicului irladez”, a scris Micheál Martin pe Twitter.

Integral pe LibertateaComentarii

Și la ce preț le vinde? Nu cumva le vinde pe mai nimic? Tare m-aș mira să nu năvălească și scoțienii la cumpărat pe nimic! Uite că, totuși, Căcîțu și arafatul Rahatu au avut o „strategie”: cumperi scump și vinzi ieftin, dar te pui bine cu mai marii lumii și te nemurești la botoane în Românica, unde până și DNA-ul te îndeamnă la furt. Se fură și ouăle de sub cloșcă, dar dacă ești de-al cui trebe, n-ai a te teme de nimic. Le furară, de exemplu, pe fetele alea de la Caracal, unde ecce și o bază militară hamericană ce colcăie de hormoni, și toate otoritățile statului s-au pus de șase ca hoții să-și facă treaba în liniște și să nu fie depizdați în veci!!! Ba chiar însuși Iohohanis s-a pus zălog din prima clipă în apărarea hoților, transmițând condoleane „aparținătorilor”. Veorica și ea, deloc proastă altfele, s-a luat și ea după fentă cu condoleanțele! Ce să mai zici de pizdaca instalată de hamericani în fruncea Ministerului de Justiție din Bucale, care s-a dovedit teribil de zeloasă la datorie în a trimite prin bălării ancheta împotriva traficanților de carne și a-i convinge pe „aparținători” să nu mai tulbure apele prin căutarea fetelor. Iar coana Justiție Română continuă și acum spectacolul grotesc, dacă nu bandiesc, al acoperiri făptașilor!!! Oh și ce rapid și cușer au acționat magistrații cu petlițe pentru tăierea capului lui Liviu Botezătorul! De aia ecce bine să dai o mână de ajutor Ocultei pentru succesul deplin al pandemiei, chiar dacă (sau mai ales) pierzi ceva biștari din afacerea cu vaxcinurile...

4 august 2021 9:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.