Procesul de testare al copiilor şi personalului din şcoli, atunci când apar simptome, va fi reluat după începerea școlii, a anunțat ministrul Sănătății dr. Ioana Mihăilă într-un interviu acordat News.ro și preluat de G4Media.ro.

“Noi am făcut disponibile testările pentru copiii din şcoală încă de anul trecut, dorim împreună cu Ministerul Educaţiei să reluăm acest proces de testare pentru copiii şi personalul din şcoli care devine simptomatic. Vorbim de testele care sunt acreditate de forurile ştiinţifice europene, acele teste rapide antigen, dar, de asemenea, recomandarea noastră fermă şi discutată şi agreată cu Ministerul Educaţiei este să continuăm cu măsurile de prevenţie şi anume purtarea măştii, ventilaţia corespunzătoare a spaţiilor în care copiii îşi petrec timpul şi îşi desfăşoară activităţile, precum şi, în limita posibilităţilor, distanţarea fizică”, a anunțat ministrul.

”Trebuie să înţelegem că vaccinarea la copii este, de asemenea, sigură”

Dr. Mihăilă susține că se va insista pe vaccinarea copiilor, chiar și în școli, în cabinete sanitare.

Integral pe edupedu.roComentarii

Criminali și incompetenți! Sinistrul dr. Fauci, cel care a antamat colaborarea diintre Pentagonul amercan și Institutul de virusologie din Wuhan pentru PRODUCEREA lui Sars-Cov-2 („sponsorizare” de 39 milioane USD!), o dă la întors și spune acum că masca n-ar mai trebui purtată nici măcar în interior! La rândul său, creatorul tehnologiei mARN, aflată la baza celebrelor de acum vaxcinuri hamericane, afirmă, pe baza unor date concrete și oficiale, că, după risipirea efectului de imunizare de numai 6 luni de zile, foștii vaccinați devin mult mai vulnerabili la reinfectare decât cei trecuți prin boală, chiar și față de nevaccinați. De asemenea, cele mai numeroase cazuri letale se înregistrea printre foștii vaccinați. Practic, creatorul tehnologiei mARN a devenit un antivaccinist convins, dovedind că nu-i lipsește cu niciun chip etica medicală! Pe de altă parte, s-a dovedit că în rândurile copiilor nu se înegistrează cazuri mortale. Sistemul lor imunitar este mai puternic decât virusul, iar trecerea prin boală îi imunizează pe viață! Este deci o crimă să se forțeze vaccinarea copiilor. De altfel, Covid-19 este o boală pentru care n-ar prea trebui să ajungă cineva în spital, cu condiția ca tratamentul să înceapă la primul semn de infectare. Există suficiente medicamente antivirale și scheme de tratament care evite faza pulmonară a bolii. Există, de asemenea, Invermectina, care a ajutat India să depășeacă rapid valul 4 al tulpinii Delta, care a debutat furtunos acolo. Este deci o crimă să folosim pentru valul Delta vechea strategie falimentară a incompetenților din Românica!

4 august 2021 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.