Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că impunerea vaccinării obligatorii sau a unor restricții pentru cei nevaccinați nu „duc foarte departe”. Președintele a transmis că este nevoie de o campanie mai bună de conștientizare pentru că doar prin vaccinare poate fi prevenit valul patru.

Principalele declarații ale președintelui despre campania de vaccinare, tombole și premii pentru cei care se vaccinează, restricții pentru nevaccinați și prevenirea valului patru al pandemiei:

* Cred că este foarte important să lucrăm pe partea de conștientizare. Nu putem să îi constrângem pe oameni să facă lucruri pe care nu le înțeleg. Trebuie să îmbunătățim campania de vaccinare pentru că pandemia nu s-a terminat. De asta le spun de fiecare dată românilor să se vaccineze, pentru că este important să o facă.
* Însă, interdicții neexplicate, după părerea mea, nu ne duc foarte departe. Și chiar dacă este posibil să se introducă restricții în locuri neesențiale, asta nu rezolvă problema.
* Problema se rezolva prin vaccinarea în masă.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Poporul roman (dar, fara exceptie, si celelate !) este alcatuit, in majoritate, din prostime needucata. Ca atare, cu blandete nu se poate rezolva nimic. Ori obligatoriu pentru toti, ori bataie de joc in privinta vaccinarii. Pe nevaccinati, eu nu i-as lasa sa iasa pe strada decat sa mearga la vaccinare. Dupa aceea - liber.

4 august 2021 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.