Liderii din echipa Cîţu şi-au negociat deja o parte dintre funcţiile de top în partid, printre noii prim-vicepreşedinţi urmând să fie Gheorghe Flutur şi Virgil Popescu.

Echipa Cîţu a gândit împărţirea celor patru funcţii de prim-vicepreşedinte în funcţie de zonele geografice, pentru ca echipa de la centru să reprezinte toate regiunile, urmând a exista în acest fel un echilibru, susţin surse politice din conducerea PNL. Singurul lider care nu are emoţii în ceea ce priveşte postul de prim-vicepreşedinte este Gheorghe Flutur, preşedinte al CJ Suceava şi al organizaţiei judeţene a PNL.

Cunoscut ca un greu al PNL, Flutur a fost de la început în echipa Cîţu, iar filiala sa fost prima care a anunţat că delegaţii de la Congres îl vor vota pe premier. Experienţa şi poziţia sa în partid i-au permis lui Flutur să-l taxeze pe premier când a fost nemulţumit, reproşându-i că nu se consultă suficient cu echipa care îl susţine, în timp ce alţi lideri s-au ferit să ridice problema în spatele uşilor închise.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.