Un al treilea candidat anunță că intră în competiție pentru funcția de președinte al USR-PLUS. Este vorba despre Irineu Darău, senator de Brașov.

Irineu Darău a explicat la Digi24 de ce a anunțat abia acum că va candida: "Doar în 28 august e data oficială în care se depun candidaturile. Azi îmi anunț ferm candidatura la conducerea USR-PLUS, am condus filiala de la Brașov mai mult de jumătate din existența ei, e una dintre cele mai performante filiale din țară.

Cred că noi, ca partid, nu suntem în cel mai bun punct, după patru ani după fuziune e inadmisibil să fim atât de jos.

Abia aștept să îi concurez pe Dan Barnca și Dacian Cioloș, le arunc mănușa să facem dezbateri reale".

Integral pe Digi24Comentarii

noi Sefii USR/PLUS ar fi benefic pt bucuresteni, daca, in loc sa va bateti in declaratii pt functii la ce aveti voi acolo, ati reusi sa-i convingeti pe Primarii USR/PLUS fixati la sect. 1,2, Capitala, sa-i fericeasca pe bucuresteni, astfel: sa deratizeze sobolanimea ce se catara pe oameni, sa tunda balariile din parcuri, balarii care au sufocat florile, sa stranga imensele gramezi de gunoaie, ce se revarsa din cutii, pe trotare si pe aleile parcurilor, maidane si paragina dramatica este Capitala "administrata" de USR/PLUS. Ce fac ei pe la partidul lor, nu intereseaza pe nimeni.

6 august 2021 9:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.