Un medic din Cluj este cercetat de poliție după ce eliberat mai multe certificate de vaccinare și a înscris persoanele respective în Registrul Văccinărilor, deși acestea nu s-au imunizat. Un caz similar a fost descoperit și de polițiștii de frontieră arădeni, în cazul unui bărbat care avea ceerificat fals eliberat de un centru din Bacău.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziții domiciliare, în județul Cluj, la persoane bănuite de fals informatic.

Acestea ar fi accesat o platformă de evidență a vaccinărilor și ar fi eliberat adeverințe care atestau, în fals, vaccinarea anti Covid – 19.

Integral pe Realitatea.netComentarii

iRealitatea.net - UP DATE Pentru a da o si mai mare greutate evenimentului, politistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat perchezitiile domiciliare cu EURO-poolla în ciock, pe care am supt-o în mod ostentativ pe tot parcursul anchetei, cu abnegatie daruire si curaj civic, cf. Normelor CE!

8 august 2021 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.