Al doilea fiu al Reginei Elisabeta a fost surprins de jurnaliștii englezi plecând spre palatul din Scoția al familiei, după ce luni i se deschisese un proces în America. Prințul este acuzat de abuz sexual. Prințul Andrew a fost fotografiat conducându-și mașina, iar Daily Mail scrie că plecase spre domeniul familiei regale „Queen’s Balmoral din Scoția. Era însoțit de fosta sa soție Sarah Ferguson, mama celor două fiice ale lui, cu care a rămas în relații foarte bune după divorț. De altfel, ori de câte ori Prințul Andrew a avut probleme cu acuzațiile aduse lui despre relațiile și întâlnirile private cu pedofilul milionar Jeffrey Epstein, ducesa de York i-a fost în apropiere. Și de această dată, imediat după anunțul despre procesul din America, Sarah Ferguson și-a făcut apariția lângă fostul soț, parcă făcând front comun împotriva acuzațiilor unei tinere femei, prizonieră cândva în rețeaua de proxenitism patronată de Epstein.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Kuminecăturile Gemene Bine că pe Prințul Păcii, Cristian Homobuci, nu-l deranjează nimeni cu procese etc... Unde oare s-ar retrage poponautul, în Împărăția Kurcubeului?

12 august 2021 9:11

Ecce Kurrupt Chiar dacă scandalagii s-a potolit... Eu nu m-am potolit, așa că trebe să urlu tare la toată lumea că idolul meu ecce Marcelsfinkter Preputzius Kurus Nebărbieritus Wurst Ciolacu, cel care căcare e liderul neo-marxistului PSD. Votați PSD! Dar numai după ce vă descheiați la prohab ca să scoateți de acolo ștampula cu care veți vota. Luați lumina întunericului de la Moscova că așa zice Pravda! Poponauți din toate țările muiți-vă! Cu respect, Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst, adică pe scurt Paulus, neprihănitul Paulus, căcarevasăzică, alias Kuminecăturile Gemene

12 august 2021 2:32

Kuminecăturile Gemene Ahhh, schimbare de placă, iată că pe verso ecce balada pizdacului penal... Evident pe vremea regilor și prinților vârstele era irelevante. Fetele de 11, 12 ani erau numai bune de măritat. Iar homosexualitatea era o crimă, cu excepția dragostei tainice din spatele altarului... Alea vremuri! În ziua de azi ecce o crimă să declari că ești hetero... Asta ecce, le dai orificial poponauților o felie și iată că fomiștii vrea să înbuce tot preskuru...

11 august 2021 22:31

Ecce Kurrupt Și iată că scandalagii s-a potolit... Acum nu mai comentează nimeni. Practic ședem frumos cu toții la Masa Tăcerii. Așa ecce civilizat. Înbuci ce și cum îți place și taci. Adevărat vă spun vouă, nu ce intră în gura omului spurcă pe om ci ceea ce iese. Numai pizdacii spurcați are o problemă și nu înțelege asta... Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis și eu am aprobat acest pârț umed. Arianus Uber Alles!

11 august 2021 0:23

M-am plictisit de cata muie am dat postacilor bolsevici .

10 august 2021 21:12

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

10 august 2021 17:06

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

10 august 2021 15:32

Baron bogat: am erectie, necesit frectie. Vreau postac bolsevic. Acum! Am zis acum! Executarea!

10 august 2021 10:28

noi, militant PSD Liviu Dragnea, barbat fin, el ma fute-n cur, amin!

10 august 2021 9:25

Lucifer Iubesc PSD-ul pt ca: a tras cele mai mari turnuri *Bechtel, Sidex, Petrom, Republica, etc), a facut teroristi de la Revolutie parlamentari, a dar scutire de imposite pe viata revolutionarilor, a inventat pensiile speciale, l-a impiedicat pe rege sa revina in tara, a omorat romani curati la mineriade, a produs penali ca Dragnea, Nastase, Ponta, Vanghelie, mentine in saracie judetele din Sud si din Est, militeaza pentru iesirea din NATO si pt apropierea de Rusia, e impotriva vaccinarii, a vietii, a prosperitatii, a bunului simit...

10 august 2021 7:41

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

9 august 2021 23:26

Imnul postacilor psd-isti teleormaneni Dragnea are pula mare si ne fute-n cur pe orisicare! El ne fute-n cujr si-n gura si ne-o-nfige, plin de ura! Liviu Dragnea barbat fin, el ne fute-n cur, amin!

9 august 2021 9:57

Paul Stanescu, baron de Olt Daca iei un postac PNL-ist la intamplare, e f posibil sa dai de unul heterosexual cu studii superioare. Te ia cu istoria partidului, etc. Daca iei un postac USR-ist la intamplare, e f posibil sa dai de un homosexual cult care suge pula doar la oameni culti. Dar, daca iei un postac bolsevic la intamplare, sigur dai de un gaozar sarac, incult, nespalat, fericit sa-ti suga pula pt 5 lei. Cu postacul bolsevic mergi la sigur!

9 august 2021 9:42

Azi am urinat pe un bolșevic. Am intinerit 10 ani! Amin!

9 august 2021 8:05

Fute repede un sobolan negationist! Acum! .

8 august 2021 20:50

Viorica Vasilica Dăncilă, care NU mai sunt premier la nimic Măi dragă, măi dragilor, măi Animalelor, pardon, că asta-i lozinca preferată a lui Ion Ilici Iliescu. Reiau. Deci, măi dragilor, eu pentru că sunt absolventă de facultate de petrol și găoaze la specializarea polimerizarea stereospecifică a găoazelor din petrol cu codoiul, propun să se treacă-n cartea de identitate comitetul SEX al PSD, neapărat, urmat de sexul genralizat din comitetul SEX al PSD, ca să le rupem gura la ăia de la mUE și din SUA. Să le arătăm noi ălora, că noi românii suntem mai neaoși, mai geți, mai daci, mai daco-geți. Și pentru că state ale UE precum Marocul și Pakistanul au aceleași legi și cutume legale, trebuie să dăm un exemplu întregii lumii, cum că noi românii nu precupețim nici un efort în salvgardarea planetei și a galaxiei noastre. Acum, eu care sunt specialist în economia verde la BNR unde-l vopsesc verde în fiecare zi pe colegul meu Adrian Vasilescu, cel care e consilier la BNR de două secole și nu vrea să se pensioneze nici în ruptul capului, am decis să zugrăvesc verde toți pereții de la toate birourile, pentru ca să-mi fie recunoscută activitatea mea tineresc muncitoresc revoluționară verde de aici. Și pentru că eu deschid și ușile aici, în special ușa de la WC-u pentru Mugur Isărescu, când respectivul merge să se pișeze și să se cace ca tot românul, sunt policalificăcată în economia verde, care NU există, dar o s-o moșesc eu cumva și o să-i tai moțul în curând, vă promit c-o s-o avortez eu cu succesuri în curând, cum ar spune draga de EBA prin gura ei botoxată. Vă pup dulce pe SEX, a dvs. Viorica Vasilica Dăncilă, care nu mai sunt premier la nimic. E vorba despre CEX firește, dar SEX sună mai verde, mai pastel, mai cromatic.

8 august 2021 20:05

Plătitor de impozite: aș fute-n cur un asistat social bolșevic! Acum! Contribuabil revoltat!

8 august 2021 18:49

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Muie săracilor!

8 august 2021 12:33

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

8 august 2021 10:16

Treaba asta e cu schepsis! (2) Referitor la tâmpenia aia cu amenda dată de ăia de la UE țării noastre pentru inexistența unei proceduri de schimbare a sexului în cartea de identitate pentru persoanele hermafrodite sau transgender din limba engleză, ce e așa de mare filozofie ca în cazul când se va întâmpla o schimbare de sex a unei persoane hermafrodite, să i se emită un alt act de identitate care să-i specifice noul sex, fie că e M de la bărbătesc sau bărbat sau F de la femeiesc sau femeie. Iar pentru o persoană care vrea să-i fie trecut sexul nedefinit în actul de identitate, s-ar putea folosi inițiala T de la transgender sau H de la hermafrodit în cazul românilor care doresc să le fie specificat sexul în cartea de identitate, dar poate fi și lăsată opțiunea posesorului ca acolo să nu fie trecută nici o inițială, iar asta ar arăta clar că e vorba despre un caz de sex nedefinit sau neutru, respectiv de hermafroditism. Iar drapelul oficial românesc ar trebui să fie inclus pe cartea de identitate, pentru că așa e normal. Aia de la biserică, scormonesc și ei filozofia în dos aurea, în loc să fie obiectivi și realiști. Cam asta ar fi sau au trebui să fie!

8 august 2021 7:20

Treaba asta e cu schepsis! (1) Inițiativa respectivă aiurea luată de autoritățile de la Cluj este o imbecilitate monumentală, care dă dovadă nu numai de puerilitate dar și de neseriozitate civică. Sex trebuie trecut în cărțile de identitate românești așa cum a fost și până acum, pentru că e vorba despre sexul anatomic al persoanei și al posesorului, nu e vorba despre act sexual care e cu totul altceva. Ce se screme autorul ăla de la fițuica aia de ziar cu traducerile, e incorect, pentru că-n franceză nu e vorba despre genre ci despre sexe așa cum e în limba franceză. Sunt acte de identitate emise de autorități din țările unde limba oficială e engleza iar acolo apare sex și nu gender. Deci specificarea e clară, iar cuvântul gender e un cuvânt alternativă folosit tot în limba engleză când e vorba despre sexul anatomic al cuiva, pentru că e o derivație de la cuvântul genitals care se referă la organele genitale ale cuiva. Cuvântul gender nu e folosit în actele oficiale ale țărilor de limbă oficială engleză, ci acolo tot cuvântul sex apare, urmat de inițiala M care înseamnă male sau bărbat sau inițiala F de la female sau femeie când persoana e femeie.

8 august 2021 7:19

Marcel Ciolanu Pai nu te mai fute Victor Ponta? Sau poate vrei un menage a trois?

8 august 2021 6:22

Ma Pai nu te mai fute Victor Ponta? Sau poate vrei un menage a trois?

8 august 2021 6:21

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Vreau și eu!

8 august 2021 3:02

Marcel Ciolacu Paulus, să-mi bag pula în mă-ta, așa cam de un lat de hârleț. După care să-ți dau și ție niște muie proaspătă, cu dedicație de la mă-ta. Te pup dulce, al tău neo-marxist Marcel

7 august 2021 22:39

Tocmai am dat o muie unui bosevic. Am intinerit 10 ani! Amin!

7 august 2021 19:19

Inca n-ai futut in cur un bolsevic? Ce astepti? ?

7 august 2021 13:07

Veorica Dancila de la BNR: Comitetul SEX al PSD CEX sau SEX? Nu mai conteaza. Muie saracilor!

7 august 2021 11:44

Inca nu te-ai pisat pe un postac P$D/H???AUR azi? Ce astepti? .

7 august 2021 10:16

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Am erectie, necesit frectie? Vreun postac bolsevic prin zona? Dar unul tanar, nu ca bbosorogul cu anusl rupt numit Ecce Kur Rupt... Bleah!

7 august 2021 7:40

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

7 august 2021 1:50

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 23:115

7 august 2021 1:38

Azi i-am dat o muie lu' Xi Jinping. Nu mancase orez de 2 zile PCC nu-si mai plateste postacii de la un timp. Macar le dadeau cate o muie baronii, dar si aia e acum istorie...

6 august 2021 23:21

Baron in calduri: As da o muie. Vreau Xi Jinping-Pong-Ciock bolsevic, Acum! .

6 august 2021 23:19

Alexandru Stănescu precizez ca sintagma "ce prevăd legile Uniunii "Europene" și deciziile CEDO" este o trimitere directa la ... EURO-poolla, însotita de îndemnul de a o suge cf. "normeor" CE în vigoare la data felatiei.

6 august 2021 23:15

Azi am dat o muie unui postac bolsevic. Nu mancase de 2 zile... PSD nu-si mai plateste postacii de la un timp. Macar le dadeau cate o muie baronii...

6 august 2021 21:21

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! Sunt euforic. As da o muie, dar nu vreau postac păduchios ca noi, ABCD, je sau scarbosenii ca Ecce Kur Rupt (care chiar are curul rupt), Paulus care pute a căcat sau aurolacul care-si zice Oltean/pesionar revoltat...

6 august 2021 19:16

noi, si gaozar, si bolsevic- CE POATE FI MAI SCARBOS DE ATAT? ?

6 august 2021 18:34

@noi, gaozar bolsevic cu trecut comunist Mai bolsevicule, sobolanii din Bucuresti sunt sobolani psd-isti.

6 august 2021 17:51

noi "scarbit de comunisit"- tu esti cel mai josnic "comunist" acoperit, purtator de palavre al adunaturilor neomarxiste USR/PLUS/PNL/Johanis, ratatii astia care, au infestat Capitala cu sobolani, cu gramezi de gunoaie si paragina ca in Coreea de Nord si China, mai rau decat a ajuns Romania pe mana neomarxistilor lu' Johanis, n-a fost nici in timpul razboiului. Faradelegea este doctrina acestor adunaturi rezistace, nu le pasa, scapa cine poate !

6 august 2021 16:23

Păi, Muișor, comuniștii ecce familia care te-a scuipat prin găoz! Acuma ori ești o jigodie nerecunoscătoare față de ai bătrâni ai tăi, ori ai luat-o pe nepregătită păntru nașere pă coana mă-ta și ai căzut în cap pe gresia aia ordinară, că covor n-au prea avut săracii tăi părinți proletari.

6 august 2021 13:19

Scarbit de comunisti As da si eu o muie unui bolsevic din patriotism, dar cui? Lui Paulus, cel care pute a cacat? Lui Ecce Cur Rupt, cel cu curul rupt?

6 august 2021 13:01

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Israel are cea mai buna securitate cibernetica. Antisemitii pot fi detectati cu usurinta. D-l Dragnea nu se va supara cand un postac homosexual bolsevic batran ca Ecce Cur Rupt va fi...

6 august 2021 10:09

Muistul fără prepuț se tot laudă c-o fuce pe mă-sa și ce mai prinde prin famelie, dar prepuțul lui a fost aruncăcat de Moshe cel cu sfincterul clonat a enșpea oară în closetul de la Universității. De-acolo iese noaptea și scrie măscări pe pereți, iar Muie vine, le copiază cu sfințenie și le urcă pă net. Idiot cum e, crede Lenin erea rus și o fucea de o dejghina pe tovarășa Krupskaia. Nu, măh belitule mic, se fucea cu băieți, era finanțat de Woodrow Wilson și de un cartel de bănci evreiești de pe Wall Street ca să pună bazele neomarxismului de azi. Muistul repetă ca o flașnetă stricată că Paulus ar fi neomarxist și rudă de bulan în coor cu Lenin! Nimic mai fake. Ba pe din dos. Cine zice, ăla ecce! Dar ce contează ce spune un prostangiu cu spume?!

6 august 2021 9:20

Kuminecăturile Bucilor Gemene = Ecce Cur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D 9:00

6 august 2021 9:07

Băi ăștia cu puliția curului betonat și armat să nu le scape eurobășini ecce neomarxiști scrofuloși la datorie, supraponderali la creierul mic de le dă pe afară, sau execută și ei, sărmanii, niște sarcini de partid și de Ocultă? Altfel, nu se esplică!

6 august 2021 9:00

Kuminecăturile Bucilor Gemene = Ecce Cur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D Găozar persifelic. ca și Lenin, idolul său.

6 august 2021 7:30

Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst Aooleuuu muică! S-a căcat acum un anonim un căcat mare în pizda mamei mele, e jaleee, e mare jale. Să-i sug pula lui Lenin, că nu vă mint.

6 august 2021 3:51

Paulussfinkter Preputzius Hemoroidus Fekalius Limbrikus Wurst Practic, e vorba despre (nici mai mult, nici mai puțin decât) ... cavitatea vaginala a mamei mele! Întrebarea care se pune este, așadar, daca pizda mamei mele e determinata de sex, sau / și de "gen", mai precis: daca eu aș fi putut fi fătat (pe cur și) de un mascul care declara că se crede muiere - Dvs. ce ziceți, ca io nu știu ce să mai cred?! Io am fost fătat pe cur, pentru că sunt un avorton. (n.m.) Cur de poponar care era al dracului de franjurat. (n.red.)

6 august 2021 3:46

Kuminecăturile Gemene Auzi băi Muie, știi bancul cu lupu? Lu pula mea îi place în gura lu mă-ta.

6 august 2021 3:32

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan lelinist cu trecut comunist Și râtul mi-l lipeam ades, de fundul tău, iubit conducător...

6 august 2021 2:28

Ecce Kurrupt Oare s-ar supăra eurovizionarii dacă pizdacii mioritici ar strecura pe card simbolul cu lupul tricolor? Stindardul nostru cu care am făcut o impresie atât de apreciată la președinția UE...

6 august 2021 1:15

Nu va amagiti! Masoneria va fute-n cur Rromania. Ca si la Revolutie, ca-n fiecare secunda a istoriei .

5 august 2021 22:19

Veorica Dancila de la BNR: Comitetul SEX al PSD saracilor...

5 august 2021 20:07

Baron in calduri: As da o muie. Vreau postac bolsevic, Acum! .

5 august 2021 18:44

Europe va fute-n cur BOR si-si va impune punctul de vedere BOR nu e la fel de aspra cu episcopii homosexuali care violeaza studenti seminaristi...

5 august 2021 17:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.