Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a criticat dur viitorul program naţional de investiţii, numit ”Anghel Saligny”, care va fi implementat după modelul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). El a spus într-o emisiune la Antena 3, citată de News.ro, că în PNDL 1 și 2 „s-a furat”. Năsui consideră că subiecte precum alocarea de bani publici unui astfel de program ar trebui să-i preocupe pe români, mai degrabă decât trecutul premierului.

Întrebat miercuri seară, într-o emisiune televizată, cum comentează dezvăluirile privind trecutul premierului care a fost reţinut, în SUA, pentru conducere sub influenţa alcoolului, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a răspuns că sunt alte subiecte care ar trebuie să îi intereseze pe români, el dând ca exemplu viitorul program naţional de investiţii prin care autorităţile locale vor primi bani de la Guvern.

„Din câte am înţeles, este vorba despre o contravenţie. (…) Cred că sunt ştiri care afectează mult mai puternic viaţa românilor, inclusiv unele legate de guvernare. Ştirea zilei, cel puţin din punctul meu de vedere ca ministru al Economiei, e mai mult grandiosul PNDL 3 care se pregăteşte în momentele acestea şi cred că asta ar trebui să ne preocupe mult mai tare decât, până la urmă, o contravenţie, îi zic eu. Pare a fi o faptă care s-a întâmplat acum foarte mult timp, în tinereţea premierului, cred că ceea ce ne pasă mult mai tare este viitorul şi mai ales că banii aceia din viitorul măreţ PNDL vor fi tot din banii noştri”, a afirmat ministrul Economiei, la Antena 3, potrivit News.ro.

Integral pe G4media.roComentarii

ion Se acorda mai mare importanta banilor de la buget controlati tot de guvern. Foarte multe investitii ar trebui promovate cu bani europeni banii de la buget sa fie folositi pentru cresterea nivelului de trai al acestui popor blestemat de soarta in care nedreptatea si impostura sant la rang de politica de stat. Se observa o nepasare totala asupra vietii pensionarilor cu pensii de mizerie in timp ce la unii se dau pensii si salarii de sute de milioanr pe luna cu bani de la buget contributia fiind infima. Intreb si eu chiar un prim ministru are drepturi asa de mari de a chieltui banii acestui popor cum vrea el faraocoteala numanui? Are drepturi sa amaneteze viata acestui popor cu imprumuturu care sefac fara a informa poporul prin parlamentul sau.

12 august 2021 9:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.