Cercetătorul Octavian Jurma susţine că Valul 4 al pandemiei de COVID-19 a intrat în a cincea săptămână de creştere accelerată şi, cum vaccinarea este un eşec, iar măsurile de prevenţie sunt aproape inexistente, până la finalul lunii septembrie, în mod clar evoluţia pandemiei va fi neîngrădită în următoarele şase săptămâni. La începutul şcolii, pandemia ar putea fi în scenariu galben sau chiar roşu.

Expertul susţine că a aplicat un algoritm de calcul optimist, dar şi aşa cifrele pandemiei tot nu arată bine. Concret, la data începerii şcolilor, Capitala va fi în scenariul galben, în cel mai bun caz.

„Am plecat de la o rată curentă de creştere, aplicând ipoteza optimistă că rata de creştere va scădea cu 10% săptămânal. Acest tip de prognoză este precis pe termen scurt şi progresiv mai imprecis cu fiecare săptămână. Nu am adăugat ipoteza că deschiderea şcolilor va mări rata de infectare, dimpotrivă, am păstrat rata de scădere.

Integral pe AdevărulComentarii

Elvis Gata, s- a terminat cu liniștea,casandrele " guvernului meu" trebuie să-și înceapă misia. Ne vor bombarda cu tot felul de știri apocaliptice. Ei știu și când o sa vina valul 10 și unde o să lovească, ziua ,ora și minutul.Ce nu au luat ei în calcul este faptul că romani au devenit IMUNI la astfel de știri și că nu mai dau doi bani pe ele și că pe cei care le propaga fac exact ce zic postacii de serviciu( gen cel care postează la ora9:40) ai lui johanis ,pnl- ului și guvernului meu.

19 august 2021 6:51

Valentin Bolocan: #Sug EURO-poolla, denunt "masacrul" din 10 August & #REZIST!

19 august 2021 0:03

Caravana "vaccinarii" APEL DISPERAT: Va rog sa nu ne mai donati EURO-bulangii LGBT-ORL tra(ns)vestiti în camile, ca n-avem ce sa fukcem cu ei si pâna si aia din Albania refuza sa-i ia sa-i eviscereze si sa le faca "prelevare", ca cica nu sunt halal!

19 august 2021 0:01

Fute repede un sobolan / liliac negationist (de ex. pe Xi Jinping-pong). Acum!

18 august 2021 23:39

gaozar bolsevic "imunizat" depizdat: #BBB (Belim Bula Better)!

18 august 2021 23:36

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici 11:19. Are fundul rupt asa cum ii indinca si numele. Scarboasa fiinta!

18 august 2021 12:32

Io, Octavian Augustus Jurma, cercetător și imperator al păduchilor lați, vă spun vouă să puneți urechea la pământ și să auziți cum vin tropotind coronavirușii lui Fauci și ai stăpânilor săi multimiliardari, care nu mai acceptă să împartă roadele Planetei cu tot felul de gorobeți și trăncăfleți care nu sunt aleși de Dumnezeu să mai facă umbră Pământului. Dacă nu ascultați și nu vă vaxcinați, Dumnezeu tatăl, adică Luciferul de seară și cel de dimineață, căci ecce Unul și același în toate, îl strânge de fudulii pe primarele Mucușor Dan să împrăștie valul 4 cu tulumbele antițânțari, iar în restul Românicăi va folosi drone dotate cu tulumbe antițânțari. Nici nu va fi gata opeațiunea și va ieși pe piață și valul 5, pentru care se pregătesc platforme spațiale de însămânțare a norilor cu noi și noi tulpinuri de coronaviruși, programați special împotriva negaționiștilor. Până atunci, va fi corectată și eroarea prin care Țara Sfântă, cea mai vaxcinată de pe lume, are de suportat, în continuare, cea mai aspră pedeapsă pandemică adusă de însuși Sfântul Pfizer. Vă spune asta eu însumi, Octavian Augustus Jurma, imperatorul păduchilor lați.

18 august 2021 11:19

gaozar bolsevic depistat: 8:35, 8:38, 8:46- pute a căcat, deci e Paulus!

18 august 2021 10:58

Fute repede un sobolan negationist! .

18 august 2021 9:40

Valentin Bolocan: Revin mâine cu un nou articol despre circuitele de EURO-SPAGA free-tax pe fondul "pandemiei", cu accentul pus pe "fondurile" si pe "granturile" "accesate" de presa "libera" (libera de orice dumnezeu, n.m.) urmat de o serie de consideratiuni privitoare la aspectele juridice ale chestiunii cf. Codului Penal în vigoare la data efectuarii "absobtiei". Cu respect, V.B.

18 august 2021 8:46

Caravana "vaccinarii" APEL DISPERAT: Avem nevoie URGENTA de 3-400 de dromaderi noi, că ăia din dotare sunt complet epuizati si nu mai fuck fată "provocarilor" lu' "pandemia"!

18 august 2021 8:38

Eu, eu stiu "când va atinge apogeul Valul 4 şi care vor fi cele mai"! Ei bine, "Valul 4" (predecesorul "valurilor" 39, 1.066, 7.211 si 58.672, n.m.) va "atinge apogeul" într-o buna zi, mai pe seară, cu conditia ca "algoritmul optimist" sa nu faca o criza de nervi si sa cada în pasa depresiv-pesimista. Iata asadar, în forma contrasa, (cam) ""când va atinge (bla-bla-bla)"...

18 august 2021 8:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.