Coșmar cu repetiție pentru șoferii din România și mai ales pentru companiile de transport marfă, care formează o industrie uriașă, cu peste 250.000 de angajați.

Datele de vânzări analizate de Economica.net arată că, după o scurtă perioadă în care începuseră să dea semne că vor să joace activ în piața RCA, marile companii multinaționale din asigurări au reînceput să facă ce știu mai bine: să se ferească de RCA. Un faliment al City Insurance, eveniment din ce în ce mai probabil, ar duce pur și simplu la explozia prețului asigurărilor, pe un tipar experimentat deja în 2015-2016, după falimentele Astra și Carpatica.

Prețul RCA se va dubla în cel mai bun caz, dacă City Insurance dispare de pe piață, arată date de vânzări analizate de Economica.net. La fel ca după falimentele Astra și Carpatica, marile companii multinaționale se pregătesc să fugă pe cât posibil de RCA crescând tarifele practicate. Și tot ca în anii 2015-2016 unele companii refuză chiar și să coteze pe anumite segmente de clienți, cum ar fi transportatorii internaționali.

Integral pe economica.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.